A LEGO® NINJAGO® Film hősei a Fővárosi Állat- és Növénykertben!

LEGO® NINJAGO®

LEGO® NINJAGO®

Nindzsavadászat indul!

Találd meg a LEGO® NINJAGO® Film hőseit a Fővárosi Állat- és Növénykertben!

LEGO® NINJAGO®

Budapest, 2017. szeptember 11. – Magyarországon szeptember 21-től látható a mozikban a legújabb LEGO® animációs film: A LEGO® NINJAGO® Film kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogat izgalmakat. A film főhőse, Lloyd már megérkezett a fővárosba, és most egy nem mindennapi küldetésre hívja a gyerekeket.

NINGJAGO® hős nindzsái folyton újabb és újabb kalandokba keverednek. Ezúttal az Állatkert lakóit kell megvédeniük, de ehhez bizony segítségre van szükségük. Lloyd és barátai eltévedtek, és az Állatkert különböző helyszínein bolyonganak tanácstalanul. Most Te lehetsz a hős LEGO® nindzsacsapat vezetője, keresd meg őket, és vedd kezedbe irányítást! Ne feledd: a siker érdekében minden nindzsát meg kell találnod. Az összes nindzsát felkutatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Nyerj családi belépőjegyet a film premier előtti vetítésére, vagy vidd haza a LEGO® NINJAGO® Film szettek egyikét!

A rendezvény szeptember 16-án szombaton, a Fővárosi Állat-és Növénykertben (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) várja az érdeklődőket 9 és 18 óra között.*

LEGO® NINJAGO®

Éld át te is a kalandokat és találkozz NINJAGO hős harcosaival!

#BENINJA

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

LEGO® NINJAGO®

 

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló, családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

Az „Only the best is good enough” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a http://www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.

A https://wwwsecure.lego.com/hu-hu/aboutus/ oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei.

©2017 A LEGO Csoport

LEGO® NINJAGO®

Forrás: https://wwwsecure.lego.com/hu-hu/aboutus/

https://www.lego.com/hu-hu

LEGO® NINJAGO®