VOLT fesztivál nulladik nap: Depeche Mode

25. Telekom VOLT Fesztivál

25. Telekom VOLT Fesztivál

Depeche Mode monumentális koncertjével indul 2018. június 26-án a Telekom VOLT Fesztivál.

A több mint 30 éves csapat immáron sokadik generáció kedvence. Szerencsére – akár a klasszikus felállást, akár a mostani zenekart nézzük – sokadik alkalommal jönnek Magyarországra. De ez lesz az első fesztivál-fellépésük, ami még azok számára is érdekes lehet, akik többször voltak már Depeche Mode koncerten. Hiszen a fesztivál színpad, maga a VOLT fesztivál teljesen más hangulatú bulit sejtet, mint egy aréna koncert. Garantáltan fergeteges lesz.

A Telekom VOLT fesztiválra a zenekar a Global Spirit Tour egyik állomásaként érkezik. Maga a fellépésük többek számára ad lehetőséget, hogy eljussanak egy koncertjükre, hiszen a zenekar azon kevesek közé tartozik, amely akárhányszor jött Magyarországra, a jegyek órák alatt elkeltek. Most itt a lehetőség, hogy azok is megnézhessék őket, akik eddig nem jutottak el egy aréna koncertjükre.

volt-fesztival-depeche-mode-2018-800x800

„Elmondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy minden idők egyik legjobban várt világsztárjával indíthatjuk a következő évet” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője. „Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet, a Telekom VOLT Fesztivál az első hazai fesztiválkoncertjük lesz, nagyon sokak örömére.” – tette hozzá a főszervező.

A jegyértékesítéssel egyidőben szálláscsomagok is elérhetők a VOLT honlapján.