Beach Fesztivál • 2022. augusztus 3-7. • Balatonfűzfő •

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
augusztus 3, 2022 @ 6:00 du. – augusztus 7, 2022 @ 4:00 de.
2022-08-03T18:00:00+02:00
2022-08-07T04:00:00+02:00
Hol:
Beach Fesztivál
Balaton Körút
Balatonfuzfo 8175
Beach Fesztivál • 2022. augusztus 3-7. • Balatonfűzfő • @ Beach Fesztivál | Balatonfuzfo | Hungary

Kedves Vendégeink!

Mint tudjátok, a tavalyi és sajnos az idei nyár sem a fesztiváloknak kedvez…💔 2020-ban az 500 fős létszámkorlátozás miatt nem volt lehetőségünk Veletek együtt tombolni több napon át a Balaton partján. Idén pedig sajnos hasonlóan kedvezőtlen feltételekkel tudnánk megtartani a fesztivált a védettségi kártya szükségessége miatt.

Sokan kerestetek meg minket azzal, hogy a koronavírus elleni védettséget igazoló kártya/applikáció feltétlenül szükséges e a fesztivál területére való belépéshez. A jelenleg hatályos törvények értelmében nem tehetünk senkivel sem kivételt, ám baráti társaságokat, családokat, párokat sem szerettünk volna megfosztani a közös élmény és fesztiválozás lehetőségétől. Bíztunk benne és türelemmel vártuk a szabályozás további enyhítését ezzel kapcsolatban, azonban legnagyobb sajnálatunk ez nem történt meg. Ezért a Szervezőség hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy idén nem kerül megrendezésre a @beach fesztivál.

Mivel többen nem rendelkeznek kártyával/applikációval, így várható látogatóink száma is jelentősen csökkent volna ebben az évben, ami a szolgáltatás minőségének romlásához vezetne, azonban ezt semmiképpen sem szerettük volna, mert hiszünk a megfizethető és magas színvonalú fesztiválozásban.

❗AZ ESEMÉNY 2022-BEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE❗

🎫 Az eddig megváltott belépők természetesen érvényesek lesznek a következő dátumra is!
📧 Amennyiben a már megvásárolt jegyed vagy bérleted árának visszatérítése mellett döntesz, úgy a ticket@karlmedia.hu e-mail címen tudod kezdeményezni.

Bízunk benne, hogy hamarosan felettünk is kisüthet a Nap és újra #Balatonfűzfőn ér majd utol minket a hajnal, Veletek!💙”

//]]>