Csak a zene van- A Charlie Band és a Tátrai Band közös koncertje

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
november 6, 2021 @ 8:00 du. – 11:00 du.
2021-11-06T20:00:00+01:00
2021-11-06T23:00:00+01:00
Hol:
Papp László Sportaréna
Stefánia út 2
Budapest 1143
Csak a zene van- A Charlie Band és a Tátrai Band közös koncertje @ Papp László Sportaréna | Budapest | Hungary

Kedves Közönségünk!

Mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében a 2021. április 3-ra tervezett Charlie Band – Tátrai Band: „Csak a zene van” című koncertet új időpontban rendezzük meg.
Az új dátum: 2021. november 6.
Az eredeti dátumokra megvásárolt belépőjegyek ÉRVÉNYESEK az új időpontokra, az alábbiak szerint:
Ezzel kapcsolatban semmiféle tennivalójuk nincs, de javasoljuk, hogy most írják rá a meglévő jegyükre, valamint naptárukba és telefonjukba is jegyezzék be az új időpontot.
Várjuk a találkozást 2021 novemberében, és reméljük a biztonságosabb és egészségesebb időket. Vigyázzanak magukra, maradjanak otthon!

ShowTime Budapest Kft. Horváth Charlie Tátrai Tibor

ÉS AKKOR JÖJJÖN, AMI MÉG NEM VOLT !

CSAK A ZENE VAN
A CHARLIE BAND ÉS A TÁTRAI BAND KÖZÖS KONCERTJE.
2021 ÁPRILIS 03. BUDAPEST ARÉNA

Jegyek 2020. május 25-én 10.00. órától kaphatóak a www.eventim.hu oldalon és az Eventim hálózatában.

Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet.
Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021 április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel ! A két supergroupban mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila, ( gitár) Halász János, ( billentyűk ) Csiszár Péter, ( saxofon ) Lattmann Béla ( basszusgitár ) és Póta András ( dob ) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza, ( billentyűk ) Solti János, ( dob ) Horváth Kornél, ( percussion ) Csiszár Péter (szaxofon,billentyűk) Glaser Péter, ( basszusgitár ) Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi ( vokál ) a tagjai.
A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva…

//]]>