Gourmet udvar & Sörkert – Kézműves piac Zamárdi

Mikor:
július 30, 2020 @ 2:00 du. – augusztus 2, 2020 @ 11:30 du.
2020-07-30T14:00:00+02:00
2020-08-02T23:30:00+02:00
Gourmet udvar & Sörkert - Kézműves piac Zamárdi

Kedves leendő vendégeink, kiállítónk, szóval kedves mindenki! ❗️❗️ 2020. július 30 – augusztus 02 közt tervezzük a GOURMET & SÖRFESZT-et Zamárdi hatalmas és nyitott parti területén közvetlen a Balaton partján 🏊‍♂️!! Gasztronómiai Gourmet udvar 🥗🥘🍦 és Sörkertként 🍻, illetve kiegészítőnk lesz a termelői és kézműves piactér is 🍎🥐🧘‍♀️.
Azon vagyunk, hogy 2020. július 30 – augusztus 02 közt találkozzunk veletek Zamárdiban! A hatályos rendeletek szerint – ahogy tavaly sem volt, – idén sem lesz – a Gourmet zenés táncos rendezvény. A fő tematikánk idén is a gasztronómia és a sör, de a gasztronómia egyéb területe is megjelenik.

2020 úgy alakult, hogy a életünk sok területén a kompromisszumok éve lett. Kompromisszumnak indult, de aztán mostanra már nagy reményeket fűzünk az utcazenész fellépőinknek és az utcazenészek országos mustrájának. 🎶🎵Azaz itt ti, vendégek szavazhatok majd a legjobb előadókra, nem mi döntjük el helyettetek mi a jó nektek… Az utca zenészek több zenei műfaj különböző képviselői lesznek. Azaz színes, de minőségi élőzene kavalkádját fogja biztosítani ami az éttermek Gourmet Udvarát és sörforgalmazó/ hazai gyártók sörkertjeinek hangulatát és reményeink szerint felejthetetlenné teszi a minőségi gasztronómia ,- a minőségi élő zene élményét és persze a balatoni panorámát számotokra! ❤️⛱

Kívánjuk, hogy 2020. évről mindenkinek legyen sok jó emléke is és reméljük legalább eggyel ehhez mi is hozzájárulhatunk!

Az esemény az idei év okozta változások miatt nem fesztivál kártyával üzemel, azaz nem készpénzmentes, de preferáljuk a egyéni bankkártyás fizetést a megjelenő vendéglátóipar egységeinknél és a termelői kézműves piacon is.

Találkozzunk Zamárdiban! Ízleld meg a haza nyarat!

GOURMET & SÖRFESZT

A minőségi gasztronómia egyre növekedő trendjét erősíti a Gourmet&Sörfeszt Zamárdi, amely belépődíjmentes fesztiválként jött létre Balaton szívében Zamárdiban. 2020. július 30 – augusztus 02 közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján érdekes programokkal megfűszerezve várjuk minőségi gasztronómiával és ezen belül fergeteges sör választékkal az érdeklődőket. Hisszük, hogy gasztronómia része a sör is. Bár ezt, aki kicsit ismeri az elmúlt évszázadok hazai sör történelmét, az nem csak hiszi, hanem tudja is. Ezt az irányelvet erősítve szeretnénk teret adni a hazai nagy sör gyártók prémium termékei mellett a magyar kisüzemű sörfőzdék kínálatának is, sőt a sörkertben nem csak a magyar sörfőzdék, de a környező országot kisüzemű, kézműves söreit is ínycsiklandóan fognak habozni a látogatók korsóiban.

Az ételeknél is figyelünk arra, hogy a hazai gasztronómia minőségi képviselői jelenjenek meg az éttermi és a street food, food truck vonalon is. Megjegyezve, azt, hogy hekk is elkészíthető kulináris módon, még ha nem is tipikusan Balatoni halként. Gourmet&Sörfeszt Zamárdi a Balaton legnagyobb szabadstrandján várunk érdekes programokkal, minőségi gasztronómiával és nagy választékban sörrel!
Ízleld meg a hazai nyarat!
www.zamardisorfeszt.hu

http://zamardisorfeszt.hu/kiallitoknak

//]]>