Liquicity Budapest 2020

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
szeptember 18, 2020 @ 11:30 du. – szeptember 19, 2020 @ 6:00 de.
2020-09-18T23:30:00+02:00
2020-09-19T06:00:00+02:00
Hol:
Akvárium Klub Official
12 Erzsébet tér
Budapest 1051
Liquicity Budapest 2020 @ Akvárium Klub Official | Budapest | Hungary

Hello Magyarország! 🚀

*Liquicity Budapest is postponed due to an event ban by the Hungarian government. The event will be moved to September 18th 2020 and your tickets will remain valid for this new date. If you can not make it on the new date, you can request a refund until Monday April 6th. We of course hope that you will keep your ticket, it is much needed to help Liquicity survive these rough financial times.

To request a ticket refund, please contact Liquicity Events if you have purchased the ticket via Paylogic, and contact Bladerunnaz if you have purchased your ticket via Cooltix/Akvarium/DRK. If for some reason the event will be cancelled in September, you can request a full refund!

⌔ Tickets are on sale now (nearly sold out)
�Ticketshop 1: https://smarturl.it/Liquicity_Budapest�
Ticketshop 2: https://smarturl.it/Liquicity_Budapest2�

*special balcony tickets available. These give you acces to the balcony with a separate bar, cloakroom and entrance. However these do NOT give you access to the downstairs dancefloor during peak hours!�

⌔ Minimum age: 18+ �
⌔ Line-up:� Maduk – Feint – Andromedik – NCT – Raise Spirit

* A Liquicity Budapestet a koronavírus miatti rendezvénytilalom miatt nem áll módunkban az eredeti dátumon megrendezni. Az új dátum szeptember 18-a, az áprilisi jegyek az új dátumra is érvényesek. Amennyiben nem tudsz részt venni a szeptember 18-ai bulin, úgy jegyárvisszatérítést igényelhetsz április 6-ig. Reméljük, hogy megtartod a jegyed és részt tudsz venni az új dátumon is a bulin, ez nagyon nagy segítség a Liquicity-nek a túléléshez, ezekben a nehéz időkben.

Ha mégis a visszatérítést kérnéd, kérünk vedd fel a kapcsolatot Paylogic rendszerben történt vásárlás esetén a Liquicity Events-szel, Cooltix/Akvárium/DRK vásárlás esetén a Bladerunnaz-zal.
Ha bármilyen oknál fogva szeptemberben sem tudjuk megrendezni a bulit, a jegyek árát visszatérítjük.

Jegyek továbbra is kaphatók (az esemény hamarosan sold out)

Jegyvásárlás 1: https://smarturl.it/Liquicity_Budapest
Jegyvásárlás 2: https://smarturl.it/Liquicity_Budapest2

Galériára szóló jegyek is kaphatók. Ezekkel bejuthatsz a Nagyhall galériára, ennek előnyei: gyorsított beléptetés, külön bárpult, ruhatár és mosdó. A galériára váltott jegyek esetében előfordulhat, hogy teltház esetén csúcsidőben nem lehet lemenni a tánctérre.

Korhatár: 18+
Line up: Maduk – Feint – Andromedik – NCT – Raise Spirit

Ott találkozunk!

//]]>