MadCity Kabin Opening 2019 // Kabin Megnyitó

Mikor:
május 1, 2019 @ 12:00 du. – 10:00 du.
2019-05-01T12:00:00+00:00
2019-05-01T22:00:00+00:00
Hol:
Kabin
Népsziget
Budapest 1138
MadCity Kabin Opening 2019 // Kabin Megnyitó @ Kabin | Budapest | Hungary

Szabadtér◾Őrült Városi Techno◾Tánc◾Graffiti◾Sör◾ MájszBitte◾VodkaSoda◾
Igazi MadCity Hangulat◾Feszes Ütemek◾Lágy Vocal◾Audiofuse ◾Na meg Vattacukor◾Napsütés ◾Tánc ◾Naplemente ◾Kecskék ◾Duna-part ◾Ti ◾Kabin◾MÁJUS 1.◾

Csak néhány dolog, ami rátok vár a Kabin májusi szezonnyitó buliján. A jó hangulat garantált, Nektek csak annyi lesz a feladatotok, hogy tánc közben erősen tartsátok a hidat, le ne szakadjon. Nagyot fog szólni!

▪️Line up▪️

▪️Audiofuse▪️🎧 Ottó Ullmann🆕🎹▪️Woody 🎧▪️Gra3o 🎧 ▪️🎧 HiBoo 🎸🎹▪️++++ Live vocal ▪️SzegediTimi 🎤

Még izgalmasabbá akarjuk tenni számotokra ezt a napot, extra programokkal is készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Storee Bázis csapatának jóvoltából szabadjára engedhetitek a bennetek szunnyadó művészt. Színezhettek, rajzolhattok a legmenőbb filcekkel, markerekkel kreatívkodhattok, a bátrabbak nem csak papíron. 😉
Az eseményben két másik esemény is lesz:
14 órától bemutatkozik az Audiofuse zenekar, melyben 2 Madcity tag (Ottó és Bálint) is játszik! Lesz Live Graffiti Show is, szemtanúi lehettek hogyan válik néhány pár cipő egyedi műalkotássá, Zedraw Customizer művész kezei által.
Ha már MadCity, akkor V O I D és PEIR graffiti művészek az őrült városi techno lüktetését is vászonra fújják nekünk, miközben Ti a tánctéren ropjátok.
Azért ez elég vagány lesz. 😎

❗FONTOS INFORMÁCIÓ❗A déltől este 10-ig tartó rendezvény mindenki által látogatható, nyitott helyen lesz, ezért nem megoldható a helyszín lezárása, így belépőt nem tudunk szedni.
Az esemény BECSÜLETKASSZÁS lesz, a hozzájárulás opcionális mértékét ▪2000 FT-ban▪ határoztuk meg. Ezt a helyszínen tudjátok megfizetni. Aki szívesen hozzájárul a rendezvény sikeréhez az gazdagabb lesz egy karszalaggal, amely ❗10%-os kedvezményre jogosít az italpultnál,❗ választhat egy szupercuki MadCity ajándékot.

//]]>