Müpa HD – Válogatás a Müpa koncertfelvételeiből

Mikor:
június 12, 2019 @ 7:00 du. – 9:00 du.
2019-06-12T19:00:00+02:00
2019-06-12T21:00:00+02:00
Hol:
Mađarski institut u Zagrebu / Zágrábi Magyar Intézet
Ulica Augusta Cesarca
Zágráb 10000
Müpa HD - Válogatás a Müpa koncertfelvételeiből @ Mađarski institut u Zagrebu / Zágrábi Magyar Intézet | Zágráb | Croatia

Srdačno Vas pozivamo na posljednju u nizu HD projekcija snimki predstava i koncerata održanih u budimpeštanskoj Palači umjetnosti MÜPA.

Ovom prigodom prikazat ćemo snimku koncerta Swing All Stars.

Pridružite nam se na besplatnoj projekciji!
– – – – – – – – – – – – – –
A vetítés programja:
Swing All Stars

Helyszín:
Zágrábi Balassi Intézet
HR-10000 Zagreb, Augusta Cesarca 10.

Müpa HD – Határtalan Müpa-élmény

A formabontó Müpa HD a megszokott keretek közül kimozdulva, a ház falain kívül, ingyenes vetítések formájában ad ízelítőt az elmúlt évek legemlékezetesebb előadásaiból, koncertjeiből. Így azok is megtapasztalhatják a Müpa-élményt, akik nem tudnak személyesen ellátogatni hozzánk, de azok számára is ideális választás, akik szeretnének egy jó hangulatú estén újraélni egy-egy izgalmas produkciót.

A Fesztivál Színházban és a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben kiváló HD-minőségben rögzített előadások száma mostanra közel félszázra rúg. A különleges felvételek sikerére a világsztárok és neves művészek mellett a Müpa Magyarországon egyedülálló felszereltségű stúdiója, illetve az intézmény nagy tudású szakemberei jelentik a garanciát.

Válogasson aktuális vetítéseink között, és figyelje oldalunkat, hiszen a helyszínek sora folyamatosan bővül. Legyen részese az élménynek!

///

A Müpa social media házirendje:

https://www.mupa.hu/rolunk/hazirend#kozossegi-media-hazirend
https://www.mupa.hu/en/about/rules#social-media-policies

//]]>