Russian Village Boys in Budapest!

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
november 21, 2020 @ 9:00 du. – november 22, 2020 @ 4:00 de.
2020-11-21T21:00:00+01:00
2020-11-22T04:00:00+01:00
Hol:
Budapest
Budapest 1011–1239
Russian Village Boys in Budapest! @ Budapest | Budapest | Hungary

🔥Kapard össze a haverokat, csapjátok fel az Adidasokat, készítsétek be a vodkákat és gyertek bulizni egy hatalmasat a Russian Village Boys csapatával!
Igazi basszusok egyenesen Oroszországból!
A Russian Village Boys zenéje a Hardbass, a Rave, a Hardcore, és a Hardstyle zenei műfajok őrült keveréke, olyan milliós nézettségű és hallgatottságú zenés klippekkel, mint a „CYKA BLYAT (ft. DJ Blyatman)”, az „Instababe (ft. DJ Blyatman)”, vagy akár az „Adidas (ft. Mr. Polska)”.

Az orosz trió először látogat el Budapestre az Áprilisban megjelenő album-turnéjuk keretein belül, így garantáltan egy egész estés őrült show-nak lehettek szem- és fültanúi!
A helyszín és további fellépők bejelentése hamarosan!

Artists:
🔥Russian Village Boys /RU🇷🇺
🔥Tangeryne / CZ🇨🇿
🔥MP5 & Vitalij / CZ & SK 🇨🇿🇸🇰
🔥KeyOne (WPS) B2B Agger (Bass Mafia) / HU 🇭🇺
🔥Doole (Bass Mafia) / HU🇭🇺

EN:
Take your friends, be strength and go to party with Russian Village Boys! From Russia with BASS! Russian Village Boys is a crazy mix of hardbass, rave, hardcore and hardstyle music! Authors of hits like CYKA BLYAT (ft. DJ Blyatman), Instababe (ft. DJ Blyatman) and Adidas (ft. Mr. Polska) first time in Budapest with their wild show!

The venue and more artists will be announced !

RU:
Русские деревенские парни это сумасшедший микс Хардбаса, рейва и хард стайл музыки. Авторы таких хитов как CYKA BLYAT(ft dj.BLYATMAN) Instababe (ft.DJ Blyatman) и Adidas(ft. Mr.Polska) с первым визитом в Будапешт чтобы разорвать танцпопы! Бери своих друзей и приходи к нам на парти! FROM RUSSIA WITH BASS!

//]]>