ÜLLŐWOOD3 – MovieKids Filmes Tábor Gyerekeknek

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
június 29, 2020 @ 9:00 de. – július 1, 2020 @ 5:00 du.
2020-06-29T09:00:00+02:00
2020-07-01T17:00:00+02:00
Hol:
Harmadik Típusú Családi Rock&Sport Pub
Dóra Sándor krt. 47.
Ullo 2225
ÜLLŐWOOD3 - MovieKids Filmes Tábor Gyerekeknek @ Harmadik Típusú Családi Rock&Sport Pub | Ullo | Hungary

Kedves Barátaink,

a nagy sikerű “MovieKids Filmes gyermektáborok” csapata immár harmadik alkalommal látogat el hozzánk, felejthetetlen nyári élménnyel gazdagítva általános és középiskolás korú gyermekek életét.
Csemetéink megismerkedhetnek a filmkészítés alapvető lépéseivel, a forgatókönyv írásától kaszkadőrmutatványokon át, az operatőri fogásokkal, rendezői és színészi munka rejtelmeivel, maszkolással, sőt a nyers film megvágásával is. A táborban végzett munka gyümölcseként végül saját filmjük örökíti meg ezt a három csodás napot!

Bán Lilla táborvezetőnk amellett, hogy nemzetközi díjnyertes filmrendező, nagyon kedves; magával ragadó személyisége garancia, hogy gyermekeink könnyedén, játékosan nyerjenek bepillantást a film készítés misztikus világába.

Jászter-Simon Anita a tábor smink-, és maszkmestere igazi Hollywood-i produkcióban is dolgozott már (Kém, aki dobott engem – 2018). Feladatai között nem csak a szépség kihangsúlyozása, hanem szükség esetén “elcsúnyítása” is szerepel.

Szántó György aki többek között Brad Pitt és Bruce Willis kaszkadőreként forgatott, megtanítja a gyermekeknek a kaszkadőri szakma alapjait: ugrások, esések, imitált bunyók – nagyon izgalmas és hasznos ismeretek ezek.

Tavalyi nagy sikerű két táborunk után idén június 29-től július 1-ig három varázslatos napot kínálunk az érdeklődő gyermekeknek, aki közül akár a jövő filmes nemzedékének értékes tagjai is kikerülhetnek – kis szorgalommal, sok tanulással. 😉

Létszám 15 fő.
Napi 3x étkezés.
Napközis elfoglaltság 9-16h-ig.
Szakképzett közreműködők.
Korszerű technikák.
Biztonságos környezet.
Ára 25.000 Ft/fő.

Jelentkezés: facebookon, vagy a 3.tipusu@gmail.com címen.

//]]>