WOW Hungary – Komp#15: Rúzsa Magdi – SOLD OUT

Mikor:
június 21, 2019 @ 7:00 du. – 10:15 du.
2019-06-21T19:00:00+02:00
2019-06-21T22:15:00+02:00
Hol:
Tihany-Szántód komp
Tihany - Szántód
Tihany 8237
WOW Hungary - Komp#15: Rúzsa Magdi - SOLD OUT @ Tihany-Szántód komp | Tihany | Hungary

⚠️ A KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT! ⚠️
Koncert a Balaton legkülönlegesebb színpadán, a Tihanyból és Szántódról induló, a tó közepén összekapcsolódó BAHART kompok fedélzetén!
A WOW Hungary Komp színpadának 2019-ben ismét illusztris fellépői lesznek: május 24-én a punnany massif indítja a sort, majd június 7-én a Quimby varázslatos előadásának lehetnek tanúi a jegyet váltók, június 21-én Rúzsa Magdolnaé a színpad, míg szeptember 7-én Majka és zenekara érkezik lehengerlő slágereivel.
A kompok befogadóképessége erősen korlátozott, így érdemes jó előre megvásárolni a jegyeket!

A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.
💥 HIVATALOS BEFORE & AFTER ZAMÁRDIBAN,
a MOL Nagyon Balaton Teraszon (Zamárdi, Zöldfa utca – Margó Ede sétány sarok), a KOMP-koncert napján 17:00-tól hajnal 2-ig.
😎 A belépés INGYENES!
Sok szeretettel várunk mindenkit! (Nem csak a KOMPkoncertre jegyet váltókat!!!)

! Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől (csak Ticketportal + Akva) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
! A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
! A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

🚨 FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
🌤 A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot – ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt.
⛴ Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
🎫 Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 17:00-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
⛴️ A kompokra Szántódon és Tihanyban is 19:00-tól 19:30-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 20:15-kor kezdődik.
🔙 A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 22:15-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
🍺 Mindkét kompon van bárpult és egy hot-dogos kocsi, ételt-italt a fedélzetre nem lehet felvinni, azonban az emberek kezében egy pohár italt fel szoktunk engedni a hirtelen feltorlódó tömeg elkerüléséért a pultoknál.
🅿️ Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
🆘 A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
🐶 Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.
🌞 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! ❤️

www.molnagyonbalaton.hu

INFORMÁCIÓK, REKLAMÁCIÓK:
E-mail: info@nagyonbalaton.hu

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK:

Adatkezelési tájékoztatók

//]]>