XXIX. Nemzetközi Bohém Fesztivál

Kattints a térkép megtekintéséhez!
Mikor:
október 23, 2020 @ 7:00 du. – október 25, 2020 @ 2:00 du.
2020-10-23T19:00:00+02:00
2020-10-25T14:00:00+01:00
Hol:
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
Deák Ferenc tér 1
Kecskemét 6000
XXIX. Nemzetközi Bohém Fesztivál @ Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ | Kecskemét | Hungary

Kedves Közönségünk!

A fesztivált változatlan programmal új időpontra helyeztük!

A kialakult sajnálatos egészség- és járványügyi helyzetre való tekintettel a koronavírus által okozott megbetegedések megelőzése, a terjedés kockázatának csökkentése érdekében, valamint a kormány rendkívüli óvintézkedéseinek a rendezvényre vonatkozó tilalmat figyelembe véve a fesztivált kénytelenek voltunk elhalasztani.

Egy feledhetetlen hétvége angol vendégművészekkel.
35 éves a Bohém Ragtime Jazz Band, és már a XXIX. Bohém Fesztiválra várják a jazz szerelmeseit!

A fesztivál fellépői közül a JAZZFŐVÁROS-on korábban már járt, minden évben egy-egy jazztörténeti stílusra koncentráló Vitality Three két tagja egy másik formációban két másik kiváló zenésszel társulva érkezik, The Dime Notes nevű zenekaruk klarinét-zongora-gitár-bőgő összeállításban játszik. Az ötször már Anglia legjobb jazz-zenészének választott trombitás, Enrico Tomasso a házigazda Bohém Ragtime Jazz Band vendégeként lép fel. A népszerű énekesnő, Micheller Myrtill először jár nálunk, vadonatúj The Great American Swingbook c. műsorát mutatja be zenésztársaival. A rendkívül tehetséges kecskeméti harsonás-trombitás, a Bohém Fesztiválokból „kinőtt”, jelenleg Bécsben tanuló Papp Mátyás pedig kedvenc magyar zenészeit gyűjtötte maga köré egy kifejezetten a mostani fesztiválra létrehozott zenekarban. De nem maradnak el az ad hoc formációk sem, és természetesen lesz örömzene és swingtánc is.

Fesztiválprogram:

október 23., péntek 19 óra, Péntek esti gála: Enrico Tomasso (Anglia) – trombita & Bohém Ragtime Jazz Band / Micheller Myrtill (The Great American Swingbook)
október 24., szombat 11 óra, Zongorashow: Bartha Mátyás és Andrew Oliver (Anglia)
október 24., szombat 15 óra, Kamarajazz: Enrico Tomasso (Anglia), The Dime Notes (Anglia), a Bohém Ragtime Jazz Band és a Papp Mátyás & his Gang tagjai
október 24., szombat 19 óra, Szombat esti gála: The Dime Notes (Anglia) / Papp Mátyás & his Gang
október 25., vasárnap 11 óra, Zárókoncert, jam session: Enrico Tomasso (Anglia), The Dime Notes (Anglia), a Bohém Ragtime Jazz Band és a Papp Mátyás & his Gang tagjai”

//]]>