30. Születésnapi Punk Party - BARACKCA // Hatóságilag Tilos // tHE sNOBS

29sep(sep 29)8:00 DU30(sep 30)2:00 DE30. Születésnapi Punk Party - BARACKCA // Hatóságilag Tilos // tHE sNOBS

Mi ez?

30. Születésnapi Punk Party

Újra összeáll ez a három banda, ahogyan néhány évtizeddel ezelőtt gyakran láthattátok őket így együtt. A neves esemény oka pedig nem más, mint a Barackca 30. születésnapja.

Az estét a tHE sNOBS fogja nyitni 21 órától, kiegészülve régi tagokkal, ezzel is növelve a régi hangulat megteremtését.
Olyan dalokkal fognak megalapozni az estének, mint a ‘Teremtő’, ‘Vad Keringő’, ‘Titkos Béketárgyalások’, hogy ezeken keresztül eljussunk a ‘Hétköznapi Fasizmus’ vagy a ‘Győzzön a Hatalom’ című dalokhoz, amelyek elvezetik a hallgatót a zenekar magvát adó ‘A Dal’-hoz, végül a ‘Zsoltár’-ral juttat el mindenkit a katarzisig ez a nagyszerű zenekar.

Rövid átszerelést követően, ebben az évben egyetlen koncertjét itt adja a Hatóságilag Tilos. (Idén korábban érkezik a karácsony 🙂 )
Sajnos a srácokat igen ritkán látni, ezért minden alkalmat érdemes kihasználni. Az elmúlt 27 évben alkottak jó pár varázslatos slágert a punk szintérnek. Reméljük, hogy az egyórás koncert alatt minél többet játszanak ezekből. Ha nem így tennének akkor biztosan egy ‘Vérző Világban’ élnénk ‘Valahol’, ahol egy ‘Ember’, talán pont ‘Mr. Gyűlölet’ az ‘Ősz’ folyamán egy ‘Magánterület’-re tévedve azt kérdezné:’Mi Történt az Éjjel?’ Erre pedig a válasz: ‘Lázadás’ de vajon ‘Ki a Bűnös?’ Természetesen a ‘Kapitalizmus’, ami csak akkor lehet jó, ha az már ‘Hatóságilag Tilos’.

Utánuk mi, a Barackca zárjuk az estét. Ez a 30. szülinapi bulink lesz az egyetlen magyarországi koncertünk 2023-ban. Aki nem akar lemaradni rólunk sem, az jöjjön el! 😀 Jó 90 percben hallhatóak lesznek meghatározó dalaink a kezdetektől az utolsó albumig.
Az elmúlt évtizedeket rengeteg turnézással töltöttük, és ez idő alatt vagy 10 életre való vicces, tanulságos, olykor szomorú élménnyel gazdagodtunk. Ezen a hosszú úton sok barátra találtunk és sajnos néhányat örökre elveszítettünk. Ez az este egy kicsit az ő emlékeiknek is adózik majd. Rengeteg ilyen közös bulinkon ott voltak ezek a barátaink, akikkel együtt éltük meg a rothadó rendszer mindennapjait. Ígérjük, hasznosan töltjük ki ezt a másfél órát és fejest ugrunk a nosztalgiába, lesz fejtágítás és mulatozás.

Volt egy negyedik banda is, aki szintén sokat játszott velünk a 90’es évek végén és a 2000-es évek elején. Sajnos nekik már nincs lehetőségük újra összeállni, de az est folyamán felcsendülnek a Semmi Komoly dalok is a hangszórókból, a közösen átmulatot estéink emlékére.

Nyitás: 20:00
Koncertek: 21:00 – 02:00
Zárás: 04:00
Belépő csak a helyszínen és KÉSZPÉNZBEN! Ára: 4.500 HUF minden belépő mellé a régi hagyományunk szerint egy kis ajándékkal kedveskedünk!

tHE sNOBS
https://www.facebook.com/tHEsNOBS
https://thesnobsband.bandcamp.com
https://www.youtube.com/@thesnobsband

Hatóságilag Tilos
https://www.facebook.com/hatosagilagtilos.official
https://hatosagilagtilos.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UC7lQYQ2WcIRnJPkO829caTg

Barackca
https://barackca.hu
https://www.facebook.com/barackcapunkhc
https://barackca.bandcamp.com
https://www.youtube.com/@barackca8710

https://www.facebook.com/events/700625348273194/

more

Mikor?

29 (Péntek) 8:00 DU - 30 (Szombat) 2:00 DE

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.