Astanga jóga oktatóképzés

10feb.9:00 DE5:00 DUAstanga jóga oktatóképzés

Mi ez?

Az astanga az egyik legkönnyebben tanítható jógairányzat, abban az értelemben, hogy a komoly gyakorlók szinte minden fontos információval rendelkeznek már. A kötött sorozatok miatt nem kell gondolkodni, melyik ászana következik. Ez egyszerre jelent könnyebbséget és kihívást, oktatóknak és gyakorlóknak egyaránt.

A képzésen megismerheted a sorozat részletes felépítését, az ászanák egymásra épülésének rendszerét, valamint megtanulhatod, hogyan lehet személyre szabni a gyakorlást. Lehet, hogy a sorozat ugyanaz, de oktatóként látnod kell, hogy minden gyakorló más, eltérő igényekkel, tapasztalatokkal, célokkal és tudással rendelkeznek. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a Mysore stílusú oktatásra és az ászanák mélyebb megértésére. A javításokban és igazításokban a gyakorló igényeit tartjuk fontosnak, és nem használunk fix mozdulatokat.

A képzésen nem csak az ászanákat ismerheted meg, hanem az astanga jóga további eszközeit is. Tanulni fogunk a bandhákról, légzésről, vinyászákról, valamint meditáció és filozófia szerepéről is.

Azokat is szívesen látjuk, akik egyelőre nem szeretnének oktatni, csak a saját fejlődésük érdekében vállalnának egy intenzív tanulási időszakot.

TANFOLYAMI NAPOK: 2024. febr 10., 17., márc. 02., 09., 23., ápr. 06., 20.,máj. 04., 10., 12. (9:00-17:00)

VEZETI: Pápa Gyöngyvér, Nagygyörgy Emese Dalma

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS:
https://mandalajogastudiok.hu/jogaoktato-kepzes-archiv/astanga-joga-oktatokepzes/

https://www.facebook.com/events/3575528492706167/

more

Mikor?

(Szombat) 9:00 DE - 5:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.