BEERZEBUB X DEVOID X BIPOLARIS X WITCHTHRONE X TRAGEDY OF MAN @ Városi Rock Klub

10nov6:00 DU9:00 DUBEERZEBUB X DEVOID X BIPOLARIS X WITCHTHRONE X TRAGEDY OF MAN @ Városi Rock Klub

Mi ez?

Az NMC bemutatja:
2023. november 10. (péntek)
Szeged – Városi Rock Klub

Fellépők:
BIPOLARIS
https://www.facebook.com/BPLRSHC
BEERZEBUB
https://www.facebook.com/beerzebubmowar
DEVOID
https://www.facebook.com/devoidofeverything
WITCHTHRONE
https://www.facebook.com/witchthronecult
+vendég:
TRAGEDY OF MAN
https://www.facebook.com/tragedyofman

A No Martyr Collective egy underground zenei és művészeti kollektíva, amit a BIPOLARIS / BEERZEBUB / DEVOID / WITCHTHRONE zenekarok alkotnak.

A BIPØLARIS egy progresszív/hardcore/metal/thrash/folk elemeket ötvöző, 2018 óta aktív zenekar Győrből. A 2019-es Kapillárisok EP és Szerotonin mezők EP után 2021-ben jelent meg első nagylemezük Sagittarius A* címmel, az új anyag, a Barázdák pedig 2023 nyarán látott napvilágot.

Beerzebub. A mowari rendszerkritikus rap/metal kvintett felállásának 5. évét ünnepli idén és a tavaly megjelent A Szavak Ereje EP-jét prezentálja a turné keretében testvérzenekarai társaságában, a 100% underground hitvallás szellemében.

A győri Devoid a hardcore/modern metal/death metal háromszögben mozog. A 2021-es „Dusk” című albumról elismerően nyilatkozott az itthoni egész kemény zenei sajtó, ugyanezt a tendenciát folytatta a tavaly megjelent „Paralell Realities” lemez is.

A Witchthrone kortárs black metalja a stílus alapítóinak zord kegyetlenségét keveri egyfajta különös depresszív hangulattal, mindezt friss, mai megszólalásban tálalva.

A local hero szerepét a Tragedy Of Man tölti be, akik friss felállással debütálnak és prezentálnak pár súlyos breakdownt!

Jegyinfo hamarosan!

SUPPORT YOUR LOCAL UNDERGROUND!

https://www.facebook.com/events/667974498722233/

more

Mikor?

(Péntek) 6:00 DU - 9:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.