BEERZEBUBDEVOIDBIPOLARISWITCHTHRONEKOMODOPHRENESIS - BRIDGE HALLGATÓI KLUB

16dec5:30 DU8:30 DUBEERZEBUBDEVOIDBIPOLARISWITCHTHRONEKOMODOPHRENESIS - BRIDGE HALLGATÓI KLUB

Mi ez?

Az NMC bemutatja:
2023.12.16. (szombat)
GYŐR – Bridge hallgatói klub
Kapunyitás: 19:00

Fellépők:
BIPOLARIS
https://www.facebook.com/BPLRSHC
BEERZEBUB
https://www.facebook.com/beerzebubmowar
DEVOID
https://www.facebook.com/devoidofeverything
WITCHTHRONE
https://www.facebook.com/witchthronecult

+support:
KOMODO
https://www.facebook.com/komodozenekar

PHRENESIS
https://www.facebook.com/phrenesismetal

Jegyek:

https://tixa.hu/nomartyrbridge

Early bird: 2500 Ft
Elővétel: 3200 Ft
Helyszín: 4000 Ft

A No Martyr Collective egy underground zenei és művészeti kollektíva, amit a BIPOLARIS / BEERZEBUB / DEVOID / WITCHTHRONE zenekarok alkotnak.

A BIPØLARIS egy progresszív/hardcore/metal/thrash/folk elemeket ötvöző, 2018 óta aktív zenekar Győrből. A 2019-es Kapillárisok EP és Szerotonin mezők EP után 2021-ben jelent meg első nagylemezük Sagittarius A* címmel, az új anyag, a Barázdák pedig 2023 nyarán látott napvilágot.

Beerzebub. A mowari rendszerkritikus rap/metal kvintett felállásának 5. évét ünnepli idén és a tavaly megjelent A Szavak Ereje EP-jét prezentálja a turné keretében testvérzenekarai társaságában, a 100% underground hitvallás szellemében.

A győri Devoid a extrém/modern metal/death metal háromszögben mozog. A 2021-es „Dusk” című albumról elismerően nyilatkozott az itthoni egész kemény zenei sajtó, ugyanezt a tendenciát folytatta a tavaly megjelent „Paralell Realities” lemez is.

A Witchthrone kortárs black metalja a stílus alapítóinak zord kegyetlenségét keveri egyfajta különös depresszív hangulattal, mindezt friss, mai megszólalásban tálalva.

A Komodo folyamatosan koncertezik az ország egész területén és megállás nélkül döngetti a színpadot jellegzetes varánusz metáljával. Sokszor voltak már Győrbe és környéken, nem is lehetett kérdés, hogy jelenlétükkel tetemesen hozzá fognak adni az estéhez.

A Phrenesis Győr legismertebb metalcore zenekarja, új fellálással fognak bemutatkozni ezúttal először a hallgatói klubba Győrben. Aki rendszeresen követi a keményzenei miliőt a környéken az tudja jól, hogy élőben milyen erős bulikat nyomnak.

https://www.facebook.com/events/994880121553928/

more

Mikor?

(Szombat) 5:30 DU - 8:30 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.