Betelt a csoport! - A nem teljesen élt élet - 12 olvasmány CSOPORT

09feb.6:00 DU6:00 DUBetelt a csoport! - A nem teljesen élt élet - 12 olvasmány CSOPORT

Mi ez?

„Az Agamben (ma is élő olasz filozófus) szerint mindannyian egy géniuszt kapunk a születésünk után. Amint megszülettél, egy őrangyal szegődik hozzád. Ennek az angyalnak van valami dolga a Földön. De mert ő nem materiális, szüksége van rád, hogy elvégezd a feladatát. Ha azt csinálod, amit a géniuszod akar, akkor minden rendben van. De a géniuszod kínozni fog, ha elfelejted, hogy mi a dolgod. Ha nem szolgálod , akkor a géniuszodnak nincs mit tennie: sanyargatni fog, hogy ébredj már fel és csináld a dolgát.”

A maximum 12 fős csoporton életünk élt és meg nem élt részeiről beszélgetünk, de nem csak elvont módon, hanem egyrészt személyes történeteink megosztásával másrészt úgy is, hogy ha kell, felhozzuk, ami köztünk, ott, a csoportban történik. Ez nem terápia, hanem etika – azaz, hogy hogy bánunk egymással -, politika, és kommunikáció. A csoport végére együtt talán okosabbak leszünk, megpróbáljuk megérteni egymást, önmagunkat, és hogy mit üzenhet a ‘géniuszunk’.

A szövegélmény-csoporthoz előzetesen megkapod Feldmár András és Krámli András teljes beszélgetését a témában – ami a csoporton kívül sehol máshol nem elérhető – illetve A tudatlanság felhője (ismeretlen szerző) művet valamint egy ráhangolódó gyakorlatot FA és Büky Dorka tollából.

A 180 perces csoport tematikáját ezeken felül a résztvevők és saját élményeik, vágyaik alakítják!

Jelentkezés kizárólag itt:
https://forms.gle/mrHX4BCASY5eNo4g6

VEZETIK: Huszár Annamária és Krámli András
IDŐPONT: 2023. szeptember 15. péntek 18:00-21:00
HELYSZÍN: Feldmár Intézet

https://www.facebook.com/events/604510744466436/

more

Mikor?

(Péntek) 6:00 DU - 6:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.