BÍRÓ ESZTER – FARSANGI KONCERT

18feb.11:00 DE11:00 DEBÍRÓ ESZTER – FARSANGI KONCERT

Mi ez?

VENDÉG: WUNDERLICH JÓZSEF

Közreműködnek:

Födő Sándor – ütőhangszerek, vokál

Csókás Zsolt – gitár, vokál

Cserta Balázs – fúvós hangszerek

Papesch Péter – basszusgitár

Farsangi mulatságra hívja a családokat a Fonogram -, Gundel Művészeti- és Érték-díjas énekesnő, színésznő Bíró Eszter és zenekara. Kedvenc dalaikból válogatnak erre az alkalomra, felcsendül a Napsoroló, az Állati Zenés ABC, A fánkevő pocok és Az Időmanó kalandjai c. TV-sorozata legnépszerűbb dalai mellett korábban még nem játszott számok is. A családok nagy örömére vendéget is hív, Wunderlich Józsefet, a Vígszínház népszerű színművészét, akivel most először énekel duettet, illetve a kétgyermekes családapának ez lesz a debütálása gyerekeknek szóló koncert szereplőjeként.

Wunderlich József többek között Boka szerepét játssza a Vígszínház A Pál utcai fiúk nagysikerű előadásában, a Rádióst A padlásban és Jay Gatsbyt A nagy Gatsby-ben. A pécsi születésű színész 2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakán, Novák Eszter és Selmeczi György osztályában. Az egyetem előtt a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola hegedű főtanszakára járt. Jól zongorázik és remekül énekel. 2016-ban Junior Prima-díjjal tüntették ki, és ugyanebben az évben elnyerte a Ruttkai Éva-emlékdíjat is, 2017-ben Soós Imre-díjat, 2020-ban Ajtay Andor-emlékdíjat kapott.

Bíró Eszter – akit a Miss Saigon, Az Operaház fantomja és a Csoda Krakkóban című filmek főszereplőjeként, valamint a Budapest Klezmer Band énekeseként ismerhettünk meg – Állati Zenés ABC című lemezéért 2014-ben Fonogram-díjat, az év énekesnőjeként 2015-ben Érték-díjat kapott. Az Állati Zenés ABC 1. és 2., illetve Időradír című CD-s könyvei 10 000 példányban keltek el, a JimJam TV-n már 4. éve fut Az Időmanó kalandjai c. TV-sorozata. Könyveit és lemezeit már több általános iskola alsó tagozatában használják a tananyag kiegészítéseként.

*A rendezvényeinkről kép-, hang- és videófelvétel készülhet. A felvételek elkészítésének célja az intézmény rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek közösségi felületeinken is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérjük, erre vonatkozó igényét utólag a marczi@marczi.hu e-mail címen jelezni szíveskedjék.

https://www.facebook.com/events/915437216963569/

more

Mikor?

(Vasárnap) 11:00 DE - 11:00 DE(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.