Blahalouisiana - Budapest Park

24aug6:00 DU10:00 DUBlahalouisiana - Budapest Park

Mi ez?

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/blahalouisiana_0824_e

A jegyértékesítés 03.24-én 10:00-kor indul!

A tavalyi szülinapi mulatság után újra a Park színpadán a Blahalousiana! 💃

Az elmúlt tíz évben számos szakmai elismerést zsebeltek be, miközben közönségük folyamatosan duzzad. Nem is csoda, hiszen eddig megjelent négy nagylemezük egyre több slágerrel van megpakolva, amikből egészen biztosan rengeteget magukkal hoznak augusztus 24-én!

🕰️ Az este tervezett menetrendje:
– 18:00 Kapunyitás
– Ajánlott érkezés: 18-19 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!
– Koncert vége: 22 óra
*A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az eseményben.
🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!
💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek vagyunk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

♻️ Pultjainkban repohár rendszer működik, melyről bővebb információt itt találsz: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik, a Mit kell tudni a RePohár rendszerről? cikkünkben.

🌦️ Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! A Park pultjaiban van lehetőség esőponcsó vásárlására.

🔞 23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Park területén.
👨‍👧 Korhatár: 18 éven aluli vendégeink belépési feltételeit a weboldalunk GYIK menüjében, a Kiskorúak témánál (budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes) részletesen leírjuk!
Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.
▲ Ha küzdőteres jegyed van, nem kell karszalagra váltani, a QR kódot előkészítve be tudsz lépni a főbejáraton.
Ha terasz jegyed van, menj a főbejárat melletti jegypénztárhoz, váltsd karszalagra, és keresd a VIP bejáratot, vagy a főbejáraton is be tudsz lépni.
▲ Ha társasággal érkezel, és igazán VIP élményre vágysz (exkluzív helyszín, csodás kilátás), ajánljuk figyelmedbe a következő kiemelt helyszíneinket: Indie Lounge by Heineken; Display Lounge by Continental; Single Skybox by Samsung; Blues Skybox by Gloster; Budapest Airport Party Terminal; Evergreen Skybox by Unicum; King Skybox by Polar Klíma.

Még több kérdésre választ adunk weboldalunk Info menüjében: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

https://www.facebook.com/events/239181325222855/

more

Mikor?

(Csütörtök) 6:00 DU - 10:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.