Cimbalomszalon: Horváth Áron és ifj. Ürmös Sándor

01márc.7:00 DU8:30 DUCimbalomszalon: Horváth Áron és ifj. Ürmös Sándor

Mi ez?

◖ Cimbalomszalon: Horváth Áron és ifj. Ürmös Sándor ◗

Horváth Áron és ifj. Ürmös Sándor 2015-ben ismerkedtek meg a Fölszállott a Páva televíziós tehetségkutató keretein belül. A műsor versenyét ebben az évben Sándor nyerte meg, a következő évben pedig Áron.

Azóta is szoros zenei kapcsolat és barátság köti őket össze. Mindketten a népzenével kezdték a tanulmányaikat, Sándor emellett nagy múltú cigányzenész dinasztia tagja, hiszen édesapja Ürmös Sándor, hazánk egyik legkiválóbb cimbalmosa.

Azóta mind Sándor, mind Áron számos stílusban és formációban kipróbálta már magát. 2019-ben játszottak duóban utoljára, ezért is számíthat nagyon különleges koncertre a közönség. Műsoruk része népzene, kávéházi cigányzene, a romániai lautar zenészek cimbalommuzsikája lesz, emellett némi könnyűzene, klasszikus zene és Áron kompozíciói is elhangoznak majd az este során.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Előadóterem
📅 Időpont: 2024. március 1. 19:00
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/cimbalomszalon-horvath-aron-es-ifj-urmos-sandor

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/1037418797551993/

more

Mikor?

(Péntek) 7:00 DU - 8:30 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.