Csík – Presser – Karácsony: A dal a miénk 2.0 // Művészetek Völgye // Panoráma Színpad

25jul9:00 DU9:00 DUCsík – Presser – Karácsony: A dal a miénk 2.0 // Művészetek Völgye // Panoráma Színpad

Mi ez?

Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0
Új dalokkal ÚJRATÖLTVE

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, amikor 2020-ban egy olyan lemezt adott ki, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egyetlen zenekar, a Locomotív GT dalaiból válogatva! Az album megjelenését egy kétéves lemezbemutató turné követte, amelynek sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: „A dal a miénk 2.0”
Az eltelt két év együtt muzsikálása természetesen új dalok születését is eredményezte. Akárcsak a korábban megjelent lemez esetében, most is ismert és kevésbé ismert LGT dalok szolgáltattak alapot az új kompozíciókhoz, amelyeket Presser Gábor, Karácsony János „James” és a Csík Zenekar tagjai a már megszokott módon, népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban tárnak közönségük elé.
Az előadás – s egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis – igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja színpadra a több, mint 50 éve alakult LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Jegyvásárlás: https://www.muveszetekvolgye.hu/ticket

https://www.facebook.com/events/1560217551108056/

more

Mikor?

(Kedd) 9:00 DU - 9:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.