DOS DIAVOLOS - Ganxsta Zolee & Takács Vilkó

03feb.8:00 DU10:00 DUDOS DIAVOLOS - Ganxsta Zolee & Takács Vilkó

Mi ez?

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek, ő az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.
Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute zenekar, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros est is.
Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson, így 2019-ben indították útjára a Dos Diavolos akusztikus duót. Zoli kezdetben Vilkó egy szál gitáros estjeihez csatlakozott vendégként, majd mindezek által inspirálva előkerült a gitár, az ötletek és a közös alkotás útjára léptek. 2021-ben elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.
Ahogy a lemez címéből sejthető, nem egy megszokott produktummal találkoztunk. A stílus, ahogy ők megfogalmazták: „nagyon sötét louisianai mocsári delta blues és a dark red country törvénytelen gyereke”.
Mire ezeket a sorokat “papírra vetjük”, megszületett második közös albumuk, a Sírásó, vagyis a februári RockHázas koncert kis premiernek is tekinthető.
JEGYINFORMÁCIÓK HAMAROSAN!

https://www.facebook.com/events/898295911600900/

more

Mikor?

(Szombat) 8:00 DU - 10:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.