Egynapos Impró Színházi Workshop Ábellel

28jan.9:45 DE5:00 DUEgynapos Impró Színházi Workshop Ábellel

Mi ez?

Egynapos impró színházi workshop Farkas Ábel vezetesével, a Flow Színház szervezésében. Semmilyen előképzettség vagy színházi ismeret nem szükséges.

Early bird jelentkezes Januar 10-ig

! A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az abelimpro@gmail.com email címen lehet. A létszám korlát túllépése esetén a helyek jelentkezési sorrend alapján kerülnek kiosztásra.

A jövőbeli tréningek és az azokkal kapcsolatos információk az alabbi facebook csoportban kerülnek meghirdetésre. Ha érdekelhetnek, akkor csatlakozz:
https://www.facebook.com/groups/398220072101562

Mindenkiben megvan a képesség az improvizálásra, hiszen minden nap ezt tesszük. A színjátszásban egy lényeges nehezítő körülmény, hogy mások néznek minket, és úgy érezzük, elvárják, hogy alakítsunk valamit. Ez sok feszültséget szül bennünk, és megnehezíti, hogy természetesen viselkedjünk. Az impróban egy másik jelentős nehézség, hogy fogalmunk sincs, mit fog a társunk (társaink) csinálni, és ahhoz hogy kapcsolódjunk. Ez a bizonytalanség további frusztrációt kelt. A tréning során olyan irányelveket, technikákat gyakorlunk, melyek segítenek, hogy a fent említett nehézségeken úrrá legyünk. Ezen módszerek alkalmazása túlmutat a színjátszáson, és az élet más területein is hasznos, mint például a társas együttélés, csapatmunka és kommunikáció.

Tréner: Farkas Ábel matematikus, bűvész és impró tréner. Több mint 10 éve foglalkozik impró szinhazzal, három kontinensen tanulta és gyakorolta angol és magyar nyelven. A Flow Szinház vezetője.

Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, A epület 2. emelet folyosó végén balra, Közép-Európai Ír Tánc Akadémia terme

! A próbaterembe utcai cipővel nem szabad belépni, helyette váltócipőben, papucsban, zokniban vagy mezítláb lehet. Ezenkívül kényelmes ruha javasolt.

Időbeosztás:
9:45-13:00 Tréning
13:00-13:50 Ebédszünet
13:50-17:00 Tréning

A workshop után be szoktunk ülni közösen a Jurányi bárjába. Mindenkit szeretettel várunk!

A workshop díja:
Early bird 13 500 Forint/fő (Januar 10-ig regisztrálva)
Normál 16 000 Forint/fő

https://www.facebook.com/events/254092614367725/

more

Mikor?

(Vasárnap) 9:45 DE - 5:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.