Elefánt, vendég: Hiúz, Jules War - Budapest Park

30sep6:00 DU10:00 DUElefánt, vendég: Hiúz, Jules War - Budapest Park

Mi ez?

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/elefant_0930_e

Szeretnétek az Elefánttal lebegni az űrben? Poroljátok le a szkafandereket, egy gigantikus veretéssel búcsúztatjuk a nyarat a Budapest Parkban!
#csinosrakéta
#0930

Az ELEFÁNT az elmúlt évtizedben egy igazi kreatív alkotói közösséggé formálódott, folyamatosan kutatják az újat. Sokféle szempontból kuriózumnak számítanak a magyar zenei életben, tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A tavaly egész évben 10. szülinapot ünneplő Elefánt rengeteg teltházas klubkoncerten, nagyszínpados fesztiválkoncerten túl, többszörös arany-, és platinalemezzel gazdagodva, hátuk mögött a világegyetem legjobb közönségével 2023-ban még durvább energiákkal, pogóval és tánccal zárja a szezont!

🕰️ Az este tervezett menetrendje:
– 18:00 Kapunyitás
– Ajánlott érkezés: 18-19 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!
– Koncertek vége: 22 óra
*A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az eseményben.

🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!

👨‍👧 Korhatár: 16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el: budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes

🔞 Ha koncertre jössz, szeretnénk tájékoztatni, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak. Hogy 23 óráig a koncerten résztvevő kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a 22:00-kor kezdődő bulijaink 18 éven felül látogathatók! 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba.

A fenti szabály alól kivétel, ha 16-18 év közötti vendégünk szülői kísérettel vesz részt az eseményen.

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek vagyunk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

♻️ Pultjainkban repohár rendszer működik, az idei évben több opció közül tudsz választani: 1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció. Erről részletesebben itt írunk: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#mit-kell-tudni-a-repohar-rendszerrol-265

🌦️ Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! A Park pultjaiban van lehetőség esőponcsó vásárlására.

☝️ Ha megszabadulnál felesleges jegyedtől, a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során!
https://www.ticketswap.com/
Facebookon vagy más nem hivatalos online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

🫶 A valóság kinthagyása közben is figyeljetek egymásra, hogy mindenki felszabadultan szórakozhasson és csodálatos élményekkel térhessen haza!

☯️ A helyszínen a Budapest Park Vibe Team tagjai fognak gondoskodni arról, hogy ha kérdésetek vagy problémátok lenne, akkor minél hamarabb megtaláljuk a legideálisabb megoldást a helyzetre. Keressétek a Vibe Team feliratú pólóban lévő kollégákat és kérjetek bátran segítséget.

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

▲ Ha küzdőteres jegyed van, nem kell karszalagra váltani, a QR kódot előkészítve be tudsz lépni a főbejáraton.
Felhívjuk figyelmed, hogy a küzdőteres jegyek egyszeri belépésre jogosítanak!

Ha terasz jegyed van, menj a főbejárat melletti jegypénztárhoz vagy a megfelelő VIP bejárathoz és váltsd karszalagra a belépőd.

▲ Ha társasággal érkezel, és igazán VIP élményre vágysz (exkluzív helyszín, csodás kilátás), ajánljuk figyelmedbe a következő kiemelt helyszíneinket: Indie Lounge by Heineken; Display Lounge by Continental; Single Skybox by Samsung; Blues Skybox by Gloster.

Még több kérdésre választ adunk weboldalunk Info menüjében: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

https://www.facebook.com/events/782945040129088/

more

Mikor?

(Szombat) 6:00 DU - 10:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.