Elhalasztva - fiktív dátum - Tony MacAlpine - Budapest

12nov6:00 DU10:00 DUElhalasztva - fiktív dátum - Tony MacAlpine - Budapest

Mi ez?

ÚJABB TURNÉHALASZTÁS
Az Európában még fennálló korlátozások miatt tovább kénytelen halasztani turnéját Tony MacAlpine. Az amerikai gitáros terv szerint idén ősszel, november 12-én játszik majd az Analog Music Hallban. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek, vagy március 23-.ig visszaválthatók.
A helyszín, vagyis az Analog Music Hall, és meghívott hazai vendég, a legendás Classica szereplése változatlan az új időpontban is.

Tony Macalpine koncert. Vendég: Classica
Belépő: 6500 Ft, a koncert napján 6900 Ft
Jegyek kaphatók lesznek a www.tixa.hu weboldalon, a Ticketportal és az Eventim hálózatában, illetve a CD Pince és Headbanger üzletekben.

Tony Macalpine egy új, 2020 első hónapjaiban megjelent lemez dalaival. Az amerikai gitárvirtuóz a tavalyi, The Electric Illusionist nevű turnéját folytatja, azonban jövőre mind a zenekar, mind a program megújul: a friss dalok mellett több olyan tétel is elhangzik majd, amit még sosem hallhattunk élőben.

A színpadon ezúttal ott lesz Tony mellett a stílusokon átívelő módon, a jazztől a metalig otthonosan mozgó gitáros, Emil Werstler (Dååth, Chimaira), valamint Conner Green basszusgitáros (Haken) és Richie Martinez dobos (Arch Echo). A budapesti koncertre szeptember 23-án kerül sor az Analog Music Hallban.

Az este vendégzenekara egy jó 30 éve alakult, és az elmúlt időszakban újra aktív hazai együttes, a Classica. A Fejes Zoltán gitáros, Szalai Tamás billentyűs, Kiss Zoltán énekes, Galántai Zsolt dobos és Gothár Ferenc basszusgitáros felállásban színpadra álló csapat olyan progresszív zenét játszik, amelyben a rock és metal alapokra klasszikus zenei témák és hatások épülnek, a barokktól egészen Bartókig vagy éppen Muszorgszkijig.

https://www.facebook.com/events/443358183270114/

more

Mikor?

(Vasárnap) 6:00 DU - 10:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.