ÉnIdőnk 1.0 - Harmóniában önmagunkkal | BUDAPEST

20jan.7:00 DU7:00 DUÉnIdőnk 1.0 - Harmóniában önmagunkkal | BUDAPEST

Mi ez?

„A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz: egyszerűen csak harmónia dolga.”
Lao-ce

Anyaként, feleségként és dolgozó nőként az életünk folyamatos zsonglőrködés a soha véget nem érő teendőink, kötelezettségeink és a rendelkezésünkre álló idő közt, ami sokszor oly gyorsan elfolyik a kezeink közt, hogy szinte észre sem vesszük… Arra törekszünk, hogy minden szerepben tökéletesen megfeleljünk, ami majdhogynem a lehetetlennel egyenlő, de legalábbis állandó nyomást tesz a vállunkra.

Néha ugye benned is felmerül a kérdés, hogy vajon, hogy csinálják mások?
Azok a nők, anyák, akik kívülről olyan kiegyensúlyozottnak, gondtalannak, már-már tökéletesnek tűnnek?
Mit csinálnak vajon másképp? Egyáltalán mit hogyan csinálnak?

Az ÉnIdőnk első estjére három olyan szuper NŐT hívtunk meg, akiket az egész ország ismer. Ez a három közismert nő, három ANYA, akikből árad a harmónia, a báj és a kedvesség, de emellett az erő is, s úgy családi életükben, mint karrier fronton is igazán példaértékűen vezénylik a mindennapjaikat. Ezen az estén megosztják velünk, hogy Ők hogyan csinálják, milyen magasságokon és mélységeken mennek keresztül, mit és hogyan tesznek annak érdekében, hogy harmóniában legyenek önmagukkal.

Legyen ez az este a mi esténk, a mi ÉNIDŐNK, amikor e három nő előadásán túl még sok-sok igazán csajos meglepetés vár majd rátok, Hölgyek!

A három vendégünk kilétére és a további izgalmas részletekre hamarosan fény derül! Ha érdekel, kövesd be Te is az eseményt és ne felejtsd el meghívni barátnőidet is!

https://www.facebook.com/events/1015342289790920/

more

Mikor?

(Szombat) 7:00 DU - 7:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.