Galla Miklós: GM49 Nagykoncert

19jan.7:30 DU9:00 DUGalla Miklós: GM49 Nagykoncert

Mi ez?

2024. január 19-én GM49 Nagykoncert lesz a Magyar Zene Házában. Teljesen élőben fog játszani a zenekar. A GM49 összes ismert, és jó száma elhangzik. Például: Bélát itt ne keressék, Kötöde, Brékó, brékó!, Elektromos gyalogos, stb. Galla Miklós szólóéveiből is sorra kerül a legjava: Jó rád ez a hacuka, Emberek, figyeljetek!, A színpadi pojáca, stb. A hangzás rockos, helyenként punkos lesz, ugyanakkor a szintetizátorok is erőteljesen dominálnak. Számos dalt pazar videóvetítés egészít ki.

Az együttes tagjai (a nyitóképen balról jobbra):
Paczári Viktor virtuóz basszusgitáros, Kun Krisztián ragyogó dobos (progresszív rockot is játszik), Galla Miklós énekes, előadóművész, Pacsó Pál virtuóz gitáros, énekes, és Tempfli Erik virtuóz billentyűs, vokalista.

Világszínvonalú muzsikálás lesz. Miklós muris mozgása fokozza az élményt. Előkerül a sárga esőkabát is. Tánc produkció is lesz. Egyszóval lesz mit hallgatni és nézni. Nagykoncert!

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. január 19. (péntek), 19:30 – 21:00.
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/galla-miklos-gm49-nagykoncert

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/669052141832883/

more

Mikor?

(Péntek) 7:30 DU - 9:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.