godfater. // Akvárium Klub

17feb.7:00 DU7:00 DUgodfater. // Akvárium Klub

Mi ez?

Az alig több, mint egy éve alakult szupergroup, a godfater. egy nap híján napra pontosan egy évvel a teltházas koncertje után február 17-én újra az Akvárium klub színpadán mutatja be legújabb dalait, és hozza el a zenekartól elvárt, és megszokott lendületet, energiát. A Tátrai Tibor-Borlai Gergő-Szebényi Dániel-Gotthárd Mihály-Kéri Sámuel alkotta ötösfogat a tavaly júniusi bemutatkozó koncertjük után sorra töltik meg a helyeket országszerte.

A zenekar 0 című, Fonogram-díjas első lemezére élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat – három saját szám mellett a zenekar tagjai válogattak a Tibusz múltjához köthető széles repertoárból, többek között hallható az elsöprő lendületű az Álljatok meg a Skorpiótól, vagy az egyik legszebb magyar ballada, a Ne szeress Deák Bill Gyula első lemezéről. A zenekar 2023 júniusában megkapta az Artisjus “Az év könnyűzenei produkciója” díját.

„Tibusz”, azaz Tátrai Tibor, a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom. Borlai Gergőnek lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal. A fiatalabb generációt is toptehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs Szebényi Dani korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, szerzőként dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken. Gotthárd Mihály gitárosvirtuóz szintén rengeteg formációban megfordult már, többek közt Borlai Gergő és Szebényi Dani mellett az Electric Shock tagja. Kéri Samu a legfiatalabb a társaságban, zenekari szinten ez az első komoly megmérettetése, játékával kiválóan illeszkedik az igen előkelő társaságba.
Élő koncerteken a hangzást – és a színpadképet – tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Miviana.

https://www.facebook.com/events/754187766471697/

more

Mikor?

(Szombat) 7:00 DU - 7:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.