Hangadó Junior – Milyen hangszerek vannak? || Szórakoztató show gyerekeknek

24feb.10:30 DE11:30 DEHangadó Junior – Milyen hangszerek vannak? || Szórakoztató show gyerekeknek

Mi ez?

Azt minden rendes gyerek tudja, hogyha fakanállal ráüt egy fazékra, akkor az megkondul. Sőt, ha ezt sokszor teszi, akkor nagy valószínűséggel a szomszéd is beszáll a muzsikálásba. (Hogy szöveggel, vagy visszakopogással, az egy külön téma!) A legtöbb gyerek tehát már korán megismerkedik az ütőhangszerek világával. Sőt, ha még tudományosabbak akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, az idiofon hangszerek világával. (A szóvégződésre tessék figyelni a szomszéddal való eszmecserekor!)

Azonban a rendes gyerekek itt nem állnak meg, hamar felfedezik, milyen szép, öblös hangjuk lesz, ha belefújnak egy sörös üvegbe/csőbe/nagyitól kapott műanyag izébe, azaz hamar felfedezik az aerofon hangszerek működését is. És ha a szomszéd eddig még mindig nem költözött volna el, akkor általában nincs megállás a húros – vigyázat szakszó: a kordofon – hangszerek kipróbálásáig.

Ennél jóval többféle szempont szerint lehet beszélni a hangszerekről, sőt, szerintünk nagyon érdemes is. Hiszen Sőnfeld Mátyás, zenész, zenepedagógus, a Zenebatyu program megálmodójával hamar be fogjuk bizonyítani: értő kezekben, bármi lehet hangszer! A Hangadó Junior szórakoztató családi műsorának negyedik alkalmán tehát ennek a nagy feladatnak vágunk neki, reméljük sok-sok röhögés közepette!

A műsor vezetője ezúttal is Tarr Feri, a Zene Háza koncertpedagógusa lesz.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. február 24. 10:30
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/hangado-junior-milyen-hangszerek-vannak

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/741664534051788/

more

Mikor?

(Szombat) 10:30 DE - 11:30 DE(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.