Intensive REFORMER /IR Modul 2 STOTT PI

23m√°rc.(m√°rc. 23)9:00 DE26(m√°rc. 26)4:00 DUIntensive REFORMER /IR Modul 2 STOTT PI

Mi ez?

4 napūüĎćūüŹĽ Az Intenz√≠v REFORMER (IR) kurzus:
A Reformer g√©pet legink√°bb egy evezŇĎpadhoz hasonl√≠thatjuk, amelyen v√≠zszintes helyzetben, a gravit√°ci√≥ kikapcsol√°sa mellett, a fiziol√≥gi√°s terhel√©ssel dolgoz√≥ rug√≥ellen√°ll√°ssal dolgozhatunk. A g√©p seg√≠ts√©g√©vel eg√©szen a z√©r√≥r√≥l a maximumig adagolhatjuk fokozatosan, √©s egyens√ļlyban az izom r√∂vid√ľl√©s√©vel (koncentrikus), -kitart√°s√°val (izometrikus) √©s -ny√ļl√°s√°val (excentrikus) v√©gzett az egy√©nre szabott, speci√°lis gyakorlatokat.

Az intenzív Reformer (IR) képzés során elsajátíthatóak azok az alapismeretek és készségek, amelyekkel hatékony és izgalmas egyéni, illetve kiscsoportos Reformer foglalkozások tarthatóak.

ALAP TALAJ TANFOLYAM NEM SZ√úKS√ČGES! KezdhetŇĎ ezzel a STOTT Pilates k√©pz√©s, vagy folytathatod m√°shol kezdett k√©pz√©sedet!

Tov√°bb√° r√©szletes ismeretek szerezhetŇĎek valamennyi gyakorlatr√≥l √©s m√≥dos√≠t√°saikr√≥l, valamint a kieg√©sz√≠tŇĎ kiseszk√∂z√∂k (doboz, platform extender, stb.) haszn√°lat√°r√≥l, a legeredm√©nyesebb EGY√ČNRE szabott edz√©sterv kidolgoz√°s√°hoz.
Tov√°bbi info: https://pilates.hu/ir-2/
√Ārak: https://pilates.hu/oktatokepzes/mikor/

K√©rd√©sed van? h√≠vj minket +36703196373 vagy √≠rj a kepzes@pilates.hu ūü§ó

https://www.facebook.com/events/6812457505500707/

more

Mikor?

23 (Szombat) 9:00 DE - 26 (Kedd) 4:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.