James Blunt - The 'Who We Used To BE' Tour

05márc.8:00 DU8:00 DUJames Blunt - The 'Who We Used To BE' Tour

Mi ez?

Budapesten koncertezik James Blunt
MVM DOME
2024.03.05.

Újra turnézik James Blunt! Az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be című zseniális új albumot támogató turné jövő tavasszal Európába is elérkezik, az egyik állomás pedig március 5-én az MVM DOME. Utána a cél az Egyesült Királyság, ahol James két koncertet is ad a londoni Royal Albert Hallban.

A You’re Beautiful előadója nem először jár Magyarországon: a magyar közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt.

„Nem találok szavakat arra, mennyire izgatott vagyok, hogy 2024-ben újra turnéra indulhatok – mondta James. – Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget – Budapesten is.”

Az album első kislemeze a nemrég megjelent lendületes Beside You. A Craig Bingham által rendezett videó James múltjának emlékeit idézi fel. A videóban James saját maga korábbi énjeivel találkozik, és ahogyan továbblép, úgy fogadja el múltbeli életszakaszainak szerepeit.

A Who We Used To Be James első sorlemeze a kritika és a közönség által is elismert, 2019-ben megjelent top 3-as Once Upon A Mind óta. Ezúttal számos producerrel dolgozott együtt, töbek közt Jonny Cofferrel, Red Triangle-vel, Jack & Coke-kal és Steve Robsonnal. A James legnagyobb slágereit tartalmazó, 2021-es válogatás, a The Stars Beneath My Feet már aranylemez lett.

Everything Out Now

https://www.facebook.com/events/283443920986577/

more

Mikor?

(Kedd) 8:00 DU - 8:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.