Korpás Éva: Piripotty / Mesekoncert

06jan.10:30 DE11:30 DEKorpás Éva: Piripotty / Mesekoncert

Mi ez?

++ Mesekoncert ++

Korpás Éva, a Felvidék egyik legnagyszerűbb népdalénekesének legújabb műsora, a Piripotty – mesekoncert arra tesz kísérletet, hogy bemutassa, hogyan lehet zene és mese egymás elválaszthatatlan része. Meg hogy azt is bemutassa, Piripotty, vagyis Szabó Gyurka szívének ki lett elválaszthatatlan része? Illetve, hogy régi és új mennyire elválaszthatatlan egymástól. Hogy ami érték, ami a gyökerünk, azt tartsuk meg, azonban ugyanilyen fontos, hogy a jelenben éljünk!

Hiszen a nagyszülők tudása, az elődök üzenetei, tanácsai mind kiolvashatók népdalaink szövegeiből, csak oda kell figyelni rájuk, és akkor segíteni fognak minket a mindennapokban. Nade persze mindez nem olyan borongósan történik, mint így leírva tűnik! Hiszen lesz itt kérem szépen közös éneklés, tánc, vigasság, vetítés, mindez Gáti István, nagyszerű kortárs költő szövegei által keretezve. Úgyhogy akinek kedve van a tél elől menekülve, a régiek világába bújva egy jót mulatni, azt várjuk ezen a szombat délelőttön!

=========================

++ Mese bérlet – BÉRLET ++

2023. október 21.: Simorág TánCirkusz – MeseMag
2023. november 25.: Ventoscala Sinfonietta – Fehérlófia
2024. január 6.: Korpás Éva – Piripotty mesekoncert

Ár: 5200 HUF
Bérletvásárlás: https://bit.ly/45v7ss8

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. január 6. 10:30
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/korpas-eva-piripotty

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/810863224095880/

more

Mikor?

(Szombat) 10:30 DE - 11:30 DE

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.