Kozmosz évzáró @ Dürer Kert, nagyterem

28dec7:00 DU7:00 DUKozmosz évzáró @ Dürer Kert, nagyterem

Mi ez?

A két ünnep között egy harmadik: végre birtokba vesszük a Dürer Kert várva várt nagytermét! Hozzuk az ősszel megjelenő új dalt, némi további előzetest a készülő lemezről, és persze főképp egy alapos best ofot, hogy feldolgozzuk, kiordítsuk és lekerekítsük ezt az újabb zaklatott évet.

Vendégek: hamarosan!

https://www.durerkert.com/information

⌲ 18 éven aluliak csak szülői kisérettel tartózkodhatnak a helyszínen. 23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Dürer Kert területén.

⌲ Csak a Dürer Kerttől és hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk felelősséget vállalni. A jegyedet ne tedd közé semmilyen felületen.
A Tixa.hu oldaláról vásárolt jegyeket nem kell kinyomtatni. Teltházas koncert esetén a biztonságos jegycseréhez a ticketswap.hu oldalát ajánljuk.

⌲ A Dürer Kert a környezettudatos szórakozást támogatja, így szelektíven gyűjtjük a szemetet és repoharakat használunk, kérjük te is segítsd munkánkat! Tájékozódni a kihelyezett plakátokról, illetve munkatársainktól lehetséges. Pultjainknál a RevoToken is elérhető, töltsd le az alkalmazást és egyszerűsítsd meg a visszaváltási folyamatot!

⌲ Az épületben tilos a dohányzás, csak az erre kijelölt szabadtéri helyeken megengedett helyeket lehet igénybe venni.

⌲ A Dürer Kertben a klubszezonban, tehát október és május között üzemel ruhatár. Teltházas koncertek esetén kabátot és nagyobb méretű táskát, csomagot nem tudunk beengedni a koncerttermekbe a többi vendégre való tekintettel, így ezen esetekben mindenképp javasoljuk a ruhatár használatát.

⌲ Kabátot és táskát csak külön áll módunkban elhelyezni!
Az ár egyszeri alkalommal való beadásra vonatkozik. A ruhatárban elhelyezett tárgyak / kabátok belső tartalmáért felelősséget nem vállalunk!
A ruhatár ára: 300 Ft A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t.

⌲ A programváltozás jogát fenntartjuk!

https://www.facebook.com/events/1315818085967503/

more

Mikor?

(Csütörtök) 7:00 DU - 7:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.