Krúbi - Viktória Királynő Emlékkoncert // Budapest Park

07jul5:00 DU5:00 DUKrúbi - Viktória Királynő Emlékkoncert // Budapest Park

Mi ez?

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/krubi-0707_e

69 évnyi diktatórikus uralkodás után tragikusan elhunyt imádott zsarnokunk, Viktória Királynő. Gyere el te is július 7-én a parkba, és ródd le tiszteletedet!
Három fellépő is gondoskodik majd a dicső búcsúztatásról.
Az est elején a színpadon Viktória Királynő személyes testőre: KRÚBI!
A megható performansz után nemzetünk első számú ellensége, Viktória Királynő gyilkosa folytatja: KRÚBI! (Aggodalomra semmi ok, a pszichopata bűnöző egy biztonságos, feltörhetetlen cellában lesz a színpadon).
Végül a múlt meggyászolása után a jövőbe tekintünk, és átveszi a stafétát a jóképű (és persze trónörökös) herceg: KRÚBI!
Felejthetetlen este lesz. ÉLJEN A HAZA!

🕰️ Az este tervezett menetrendje:
– 17:00 Kapunyitás
– Ajánlott érkezés: 17-18 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!
– Koncert vége: 22 óra
*A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az eseményben.

🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!

🔞 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Park területén.

👨‍👧 Korhatár: 16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal vehetnek részt. A meghatalmazás, illetve a nyilatkozat sablonját itt találod: budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek vagyunk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

♻️ Pultjainkban repohár rendszer működik, az idei évben több opció közül tudsz választani:
1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció.
Erről részletesebben itt írunk: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#mit-kell-tudni-a-repohar-rendszerrol-265

🌦️ Eseményeinket rossz idő esetén is megtartjuk! A Park pultjaiban van lehetőség esőponcsó vásárlására.

☝️ Ha megszabadulnál felesleges jegyedtől, a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során!
https://www.ticketswap.com/

Facebookon vagy más nem hivatalos online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

🫶 A valóság kinthagyása közben is figyeljetek egymásra, hogy mindenki felszabadultan szórakozhasson és csodálatos élményekkel térhessen haza!

☯️ A helyszínen a Budapest Park Vibe Team tagjai fognak gondoskodni arról, hogy ha kérdésetek vagy problémátok lenne, akkor minél hamarabb megtaláljuk a legideálisabb megoldást a helyzetre. Keressétek a Vibe Team feliratú pólóban lévő kollégákat és kérjetek bátran segítséget.

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

▲ Ha küzdőteres jegyed van, nem kell karszalagra váltani, a QR kódot előkészítve be tudsz lépni a főbejáraton.
Felhívjuk figyelmed, hogy a küzdőteres jegyek egyszeri belépésre jogosítanak!

Ha terasz jegyed van, menj a főbejárat melletti jegypénztárhoz vagy a megfelelő VIP bejárathoz és váltsd karszalagra a belépőd.

▲ Ha társasággal érkezel, és igazán VIP élményre vágysz (exkluzív helyszín, csodás kilátás), ajánljuk figyelmedbe a következő kiemelt helyszíneinket: Indie Lounge by Heineken; Display Lounge by Continental; Single Skybox by Samsung; Blues Skybox by Gloster.

Még több kérdésre választ adunk weboldalunk Info menüjében: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

https://www.facebook.com/events/1885909185101504/

more

Mikor?

(Péntek) 5:00 DU - 5:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.