Literárium Extra: Időkirakó // Grecsó-Hrutka Tandem

15jan.7:00 DU7:00 DULiterárium Extra: Időkirakó // Grecsó-Hrutka Tandem

Mi ez?

A kortárs magyar kultúra egyik legtermékenyebb és legkreatívabb alkotópárosa a Müpában mutatja be vadonatúj műsorát. Az ősbemutató a korábbi, nagy sikerű együttműködés tapasztalataira támaszkodva teljesen új, meglepetésekben gazdag produkciót ígér.

A Tandem új műsora nem a formát feszíti szét, ez továbbra is egy koncert és egy felolvasószínház keveréke. A tartalom lett új, zenekari versmontázsokkal, az új Grecsó-prózák és a hangszeres zene találkozásával, meg persze az új dalokkal, énekelt versekkel. Az Időkirakó egy önismereti barangolás, az ifjúság keserédes méltatása, önironikus nosztalgia. Egy tematikus, mégis, önálló írásokból, dalokból álló, az összművészet felé nyitó előadás.

//
At Müpa Budapest, one of the most productive and creative artistic pairings in contemporary Hungarian culture will present a brand new show. This world premiere is underpinned by the experiences of their early, highly successful collaborations, yet promises to be an utterly new production, packed full of surprises.

The new show from Tandem will not be breaking with the tried-and-tested formula – as before, the show will by a mix of a concert performance and reading theatre. The content is new, however, featuring an encounter between orchestral poetic montages, new Grecsó prose writings and instrumental music, not to mention new songs and sung verses. Time Vessel is an exploration of self-knowledge, with a bittersweet appraisal of youth and self-deprecating nostalgia. This is a thematic performance, yet one made up of independent writings and songs, and one that is open towards all forms of art.

///
A Müpa social media házirendje:
https://www.mupa.hu/kozossegi-mediafeluleteinkre-vonatkozo-szabalyok
https://www.mupa.hu/en/social-media-policies

https://www.facebook.com/events/1526565291436266/

more

Mikor?

(Hétfő) 7:00 DU - 7:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.