MFH - MIDSUMMER TREASURE HUNT

17jun6:55 DE6:55 DEMFH - MIDSUMMER TREASURE HUNT

Mi ez?

Kedves HUNTER!

A -1. feladat, a Zűrlap kitöltése Zűrmentesen (melyet hamarosan meg is mutatunk) , ugyanis csak így fogadjuk el jelentkezésedet a

MIDSUMMER TREASURE HUNT

rendezvényre, mely
2023.június 17.én szombaton 08:00-18:00-ig tart.

Az eseményen való résztvétel EMELT DÍJAS, melynek DÍJA 5.000,- HUF, tehát ez a NEVEZÉSI DÍJ!

Készülj fel a váratlanra, készülj fel a lehetre és készülj fel, mert nem mindennapi élményben lesz részed. Még nem vagy elég izgatott? Kellene pár infó?

Hát íme:

1. legfontosabb: 100.000,- HUF készpénz a nyeremény 🚨❗🚨!
2. egész napos verseny, időn, téren, embereken át !
Ennyi, ugye, hogy nem bonyolult?!

Figyeld az eseményt!

Részletek, melyek nem a legrészletesebbek, de egy igaz vadász már ezek alapján is tudja, hogy jönni kell KINCSHUNTERKEDNI!

Tehát a program egy kocsikázós (kb. 258 km), rejtélyes feladványokkal való küzdés, elme párbaj és szórakozás az idegek oltárán. A programon való részvétel alsó korhatára 8 év (igen, a 7 éves az nem 8). Szinte egy teljes munkaidőt kell eltölteni autózással, odafigyeléssel, logikai játékokkal, GPS-sel stb. A játékon csak MINIvel lehet résztvenni, és csapatokat kell alkotni. 1 csapat = 1 MINI. CSAPAT NÉV VÁLASZTÁSA KÖTELEZŐ és a „MINI” szónak benne kell lennie (akár előtagként. pl.: MINI KALÓZOK stb stb stb). Az útvonalat szakaszokra osztjuk, melyeket a feladványos rejtvények fognak tovább szakaszolni. Amennyiben elkészültél egy feladattal, mehetsz tovább. A cél, hogy te legyél a KINCSVADÁSZ és megnyerd a főnyereményt, DE a száguldozás büntivel jár, ha nem tartod be kellően a kreszt jönnek a WUTZLIK és bemószerolnak, így időbüntetést fogsz kapni, tehát itt nem a leggyorsabb MINI fog nyerni! GYŐZZŐN AZ ÜGYESEBB!

RÉSZLETEK FOLYAMATOSAN! ADDIG IS VÉSD A NAPTÁRBA, HOGY VADÁSZNI MÉSZ 2023.június.17.-én!

ÜDV
FŐ WUTZLI

https://www.facebook.com/events/1001304320847319/

more

Mikor?

(Szombat) 6:55 DE - 6:55 DE

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.