Mikor indulnak Grecsó táncórái idén?

08jan.(jan. 8)8:00 DU11(jan. 11)8:00 DUMikor indulnak Grecsó táncórái idén?

Mi ez?

Ahogy azt már az intenzív kurzusok végén említettem,
Január 8. -án, hétfőn, végre elkezdődik 2024. májusáig tartó tanévünk.

Bármelyik alkalommal be lehet csatlakozni az órákra, életkortól előképzettségtől függetlenül és évközben nem szükséges az órákra regisztrálni.

Órarend:

Hétfő
Élj otthonosan! -A testedben (Testtudat és szabadtánc)
20:00 – 21:30, Movein Stúdió, Jurányi u. 1-3

Kedd
Lágy és dinamikus (Kortárs-tánc technika)
18:30 – 20:00, Movein Stúdió, Jurányi u. 1-3

Szerda
Élj otthonosan! -A testedben (Testtudat és szabadtánc)
19:00 – 20:30, Trafó Stúdió, Lilliom u. 41.

Csütörtök
Lágy és dinamikus (Kortárs-tánc technika)
18:30 – 20:00, Movein Stúdió, Jurányi u. 1-3

Óradíj: 3500 Ft
Diákjegy: 3000 Ft
Nyolc alkalmas bérlet 25.000 Ft
Nyolc alkalmas diákbérlet: 21.000FT

Fizetni utalással, Revoluton keresztül vagy készpénzben tudsz.

Óraleírások:

Lágy és dinamikus

Az óra hangulatára jókedvű közvetlenség jellemző. A test alapos bemelegítése alatt már folyamatosan segítelek a test megóvásához fontos alapfogalmak gyakorlati és elméleti ismérvek elsajátításában. Mindezt olyan “táncos” koreográfiák követik, melyek direkt és indirekt módon is fejlesztik az alapvető koordinációs szabályszerűségek elsajátítását, jól átmozgatnak, de le is lazítanak. Ezután könnyed tánccal, végén pedig alapos nyújtással levezetjük a tanultakat.
Az órát olyan mozogni vágyó amatőrök és nem táncosok figyelmébe ajánlom, akiket foglalkoztat az egyszerűség, a normalitás. Szeretik gyakorolni az önbecsülést és a belátást.

Élj otthonosan! -A testedben

A kurzus központi témája a testtudat és a szabadtánc.
Az érzetek, amiket megélünk miközben mozgunk és a figyelem amelyikkel megvizsgáljuk a működését.
A kurzuson minden alkalommal mást és mást élhetünk meg önmagunkról, hiszen minden alkalommal különböző nézőpontból indul a közös munka.
Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk saját testük jobb és pontosabb megismeréséhez és megértéséhez, először is tisztába kerülhetünk az emberi test anatómiai és biomechanikai ismérveivel, hiszen az önismeret a pszichológiai és a szomatikus működésünk feltérképezésével kezdődik.
Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk, vagy járunk, hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. A jobb tartás növeli a test hatékonyságát, csökkenti a kötöttséget mind mentális, mind fizikai szinten, mivel a fizikai feszültség és kimerültség automatikusan negatív hatással van a hangulatra és az élethez való általános hozzáállásra. Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.

Öltözék:

Fontos, hogy az öltözék kényelmes legyen! Hozz magaddal az órára zoknit (lehetőleg ne műszálasat), melegítőnadrágot, valamint hosszú és rövid ujjú felsőt is. Kérlek, semmiképpen se gyere nejlonharisnyában, és ne hagyd magadon a nagy fülbevalóidat, ékszereidet. Az órára a smink nem ajánlott. Műkörmökben az óra csak saját felelősségre látogatható.

Bővebb információ:

e-mail: info@grecso.com
web: www.grecso.com

https://www.facebook.com/events/1009767996753993/

more

Mikor?

8 (Hétfő) 8:00 DU - 11 (Csütörtök) 8:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.