Necc Party - Szezonzáró - 09.22. Budapest Park

22sep(sep 22)10:00 DU23(sep 23)4:00 DENecc Party - Szezonzáró - 09.22. Budapest Park

Mi ez?

Négy telt házas buli után a Park idei évadjának utolsó hónapjában sem hagyunk Titeket Necc Party nélkül: 09.22-én az ország legnagyobb házibulija a szezonban utoljára! 💥👋🏼
Jegyek augusztus 24-én 10:00-tól!

Jegyek: https://jegy.budapestpark.hu/necc-party_0922_e

🔞 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Park területén.

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek lettünk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz Festipay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

♻️ Pultjainkban repohár rendszer működik, az idei évben több opció közül tudsz választani:
1. fizikai token, 2. digitális token, 3. kölcsönpohár funkció.
Erről részletesebben itt írunk: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#mit-kell-tudni-a-repohar-rendszerrol-265

☝️ Ha megszabadulnál felesleges jegyedtől, a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során!
https://www.ticketswap.com/

Facebookon vagy más nem hivatalos online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

🫶 A valóság kinthagyása közben is figyeljetek egymásra, hogy mindenki felszabadultan szórakozhasson és csodálatos élményekkel térhessen haza!

☯️ A helyszínen a Budapest Park Vibe Team tagjai fognak gondoskodni arról, hogy ha kérdésetek vagy problémátok lenne, akkor minél hamarabb megtaláljuk a legideálisabb megoldást a helyzetre. Keressétek a Vibe Team feliratú pólóban lévő kollégákat és kérjetek bátran segítséget.

Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

▲ Felhívjuk figyelmed, hogy a küzdőteres jegyek egyszeri belépésre jogosítanak!

https://www.facebook.com/events/611135037855158/

more

Mikor?

22 (Péntek) 10:00 DU - 23 (Szombat) 4:00 DE

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.