Nyitott Stúdió - Hód Adrienn - BETELT!

22jan.7:00 DU7:00 DUNyitott Stúdió - Hód Adrienn - BETELT!

Mi ez?

A workshop ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért részvételi szándékod kérlek a következő e-mailcímen jelezd: jegypenztar@trafo.hu

A Trafó hétfőnként, havi egy alkalommal, megnyitja Liliom utcai táncstúdióját mindazok előtt, akik szeretnek mozogni. Minden alkalommal más koreográfus vagy táncos osztja meg az érdeklődőkkel néhány kedvenc gyakorlatát. A cél nem feltétlenül egy koreográfia elsajátítása, hanem a közös mozgás, feltöltődés, tanulás egymástól, együtt.
Az első alkalommal Hód Adrienn koreográfus, a HODWORKS társulat alapítója vezeti a közös gyakorlást. Adrienn nemzetközileg elismert koreográfus, fő profilja a kortárstánc és a kísérleti mozgás.

Hód Adrienn gondolatai a workshopról:

„Fontosnak tartom a Trafó Nyitott Stúdió programját, mert sokan jártok a Trafóba kortárstánc előadásokat nézni és legtöbbször ezt ülve teszitek a túloldalon. Most itt az alkalom, hogy TESTközelből átéljétek milyen „kortárstáncolni”. Bíztatok mindenkit, hogy kor és előképzettség nélkül is bátran lépjen be ebbe a térbe, a stúdióba, és élje meg-, -át ennek a világát. A kortárstáncban megvan a lehetőség, hogy bárki gyakorolja, az alkotók és táncosok nagyon sokféleképpen gondolkodnak arról, hogy mi is a kortárstánc, ennek a műfajnak a tágsága ami nagyon megragadó. Persze vannak kialakult formák/stílusok amik igényelnek testi adottságokat, előképzettséget, de amit én viszek és gyakorlok abban fontos h ugyanazon a feladaton bárki elindulhat, hiszen a saját keretek és lehetőségek is bőven elegek ahhoz hogy megtörténjen a mozgás. Amit én ajánlok, ott az egyéniség, az önreflexió, a saját test megélése, fantáziája és tere kivetül:
nincsen kevesebb és több
nincsen ez még nem az és az már az
minden megoldás releváns
minden irány megélés létező
és ezt a szabadságot tudja a kortárstánc eme szegmense adni és jó érzés ezt megtapasztalni.”

📷 Hamarits Zsolt

👉 https://trafo.hu/programok/tanc_nyitott_studio_1

https://www.facebook.com/events/677619804263848/

more

Mikor?

(Hétfő) 7:00 DU - 7:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.