Operabeavató: Bohémélet 5. rész

30jan.7:00 DU10:00 DUOperabeavató: Bohémélet 5. rész

Mi ez?

Hogyan legyen a zene és a színház mindenkié?

Az Operabeavató csapata azt vallja, hogy ezen két terület egyesülése, azaz az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. A nézőket az előadásokon az ötletgazda Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, míg az operai próbafolyamatba Göttinger Pál rendező enged betekintést, méghozzá a hazai operajátszás legismertebb művészeinek társaságában. Mindennek középpontjában az improvizáció áll, a néző előtt próbált jelenetek garantálják a szórakozást.

Az Operabeavatókon minden megtörténik, aminek egy hagyományos előadás során nem lenne szabad megtörténnie! A legnagyobb operákat humoros és közérthető formában ízekre szedő beszélgetős koncertek minden alkalma egyedi és megismételhetetlen. A Delta Produkció több mint tíz éve futó, rendhagyó sorozata az idei évadban is a Magyar Zene Házában látható, a Bánk bán sikere után ismét egy jól ismert, klasszikus művel a fókuszában.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. január 30. 19:00
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/operabeavato-5-resz

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/3617416598491617/

more

Mikor?

(Kedd) 7:00 DU - 10:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.