Péterfy-Novák Éva: EGYASSZONY

25jan.8:00 DU9:20 DUPéterfy-Novák Éva: EGYASSZONY

Mi ez?

Orlai Produkciós Iroda – Füge Produkció:

Egyasszony

Tenki Réka szereplésével 2015. október 21-én mutatta be az Orlai Produkció a Fügével közösen az Egyasszony című előadást.
A darab a nagysikerű Péterfy-Novák Éva által írt blogból, majd a nemrég megjelent könyvből jött létre, amelyet Tasnádi István alkalmazott színpadra. Az előadást Paczolay Béla rendezte.

Péterfy-Novák Éva majd minden orvostól azt a diagnózist kapta, hogy kislánya a születés során vált súlyosan mentálisan sérültté. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után döntött úgy, hogy blogbejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket. A megrázó őszinteségű blogból könyv született, a könyvből pedig színházi előadás. Mácsai Pál a könyvről ezt nyilatkozta: „Minden élet impozáns, ha őszintén mesélik el. Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet.” Az Egyasszony igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni. Tragikus és egyben felemelő példázat, melynek különlegessége, hogy bár a rettenetet beszéli el, mégis rendíthetetlen életöröm sugárzik belőle.

Előadja:
Tenki Réka

Író: Péterfy-Novák Éva
Színpadra alkalmazta: Tasnádi István
Díszlet-jelmeztervező: Kálmán Eszter
Zeneszerző: Barabás Béla
Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit
Smink: Ádám Júlia
Fotó: Tiszeker Dániel
Grafika: Csáfordi László
Producer: Orlai Tibor
Rendező: Paczolay Béla

https://www.facebook.com/events/1722490978228317/

more

Mikor?

(Csütörtök) 8:00 DU - 9:20 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.