Ramazuri – A táncok világa

27jan.10:30 DE12:30 DURamazuri – A táncok világa

Mi ez?

◖ Rendhagyó zenei barangoló ◗

Folytatódik nagysikerű sorozatunk, a RAMAZURI! A korábbiakhoz hasonlóan ezen a napon is átalakul a Magyar Zene Háza, hogy fogadja a családokat, akik mindenfelé barangolva a legkülönbözőbb foglalkozásokon vehetnek részt. Sőt, aki pecséteket gyűjtve az „útlevelébe” több helyszínt is meglátogat, akár a Zene Háza kitüntetését is megszerezheti!

Újdonság azonban a korábbiakhoz képest, hogy ezúttal minden foglalkozás egyetlen témához kapcsolódik, mégpedig a farsangi időszakhoz kapcsolódva ezúttal a tánc lesz a téma! Táncház, mozgásos foglalkozás, és persze sok tánc-zene egyaránt megtalálható lesz a barangolás során!

Megijedni azonban nem kell, senkinek nem kötelező semmi, legfeljebb kipróbálni érdemes! Abban bízunk, hogy aki ellátogat ezen a napon hozzánk, úgy érzi majd, nemcsak a Zene Házát, de a Táncok Világát is bebarangolta!

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. január 27. 10:30
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/ramazuri-a-tancok-vilaga

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/711554401106593/

more

Mikor?

(Szombat) 10:30 DE - 12:30 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.