Rossz időben születtek… / Hangadó – Tóth Árpád előadássorozata

11feb.11:00 DE12:30 DURossz időben születtek… / Hangadó – Tóth Árpád előadássorozata

Mi ez?

++ Hangadó – Tóth Árpád előadássorozata ++

A világ összes művésze ádáz harcot vív a mindent fölülíró dimenzióval, az idővel. Mind tudják, hogy a mesterműveket nem csak alkotók, hanem a történelem maga írja: megkerülhetetlen jellegzetességük ugyanis, hogy azok jó helyen, jó időben szülessenek.

De ismerjük-e azokat a zeneszerzőket, akik nem voltak ilyen szerencsések?

Járjunk utána szerzőknek és műveiknek, melyek megelőzték korukat! Zenei ötletek, melyek akár évszázadokkal később divatossá váltak, invenciók, melyek nem találtak igazán értő fülekre kortársaik körében.

Kalandozások a zenében az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával. Tóth Árpád nem csak kiváló előadó, karnagy és művész, de magával ragadó előadásaival azt is képes elérni, hogy még a legbátortalanabb emberek is lépjenek egy lépést előre. Ezúttal a korukat megelőző, rossz időben született zeneszerzők szerepelnek a fókuszban.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2024. február 11. 11:00
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/rossz-idoben-szulettek

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/682418413762112/

more

Mikor?

(Vasárnap) 11:00 DE - 12:30 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.