Spanyol gin & Sonka kóstoló workshop

29feb.6:00 DU6:00 DUSpanyol gin & Sonka kóstoló workshop

Mi ez?

Spanyol gin kóstoló workshop Spanyol sonka válogatással
Koccints a napfényes Spanyolországgal!
✨A Gin & Tonic diadalútja spanyol virtussal✨
A gin tonic az utóbbi évek egyik legnépszerűbb itala, ami forró nyári estéken éppen olyan boldogan tölti meg buborékokkal a poharadat, mint egy kimerítő hétköznap estén. Persze G&T és G&T között óriási különbség lehet: gyere el hozzánk, és mi megmutatjuk, hogyan tudod kihozni a legtöbbet a világ egyik kedvenc koktéljából!
Ezen a tematikus gin kóstoló workshopon Spanyolország 5 legjobb ginjét hozzuk el Neked. A kortyokban rejlő tengerparti életérzést prémium spanyol sonkákkal fokozzuk: a gin borókás fűszeressége és a sonkák sós füstössége olyan duót alkot, amelytől flamencot járnak az ízlelőbimbók.
Az alábbi GINnadrattákra biztosan számíthatsz
🍸A pohár és a jég csalafintaságai 👉 Az összhatás szempontjából nagyon nem mindegy, hogy a G&T milyen pohárban és milyen jéggel – bizony a fagyott víz is tartogat meglepetéseket – nyeri el végleges formáját
🍸Gin és tonik l’amour 👉Megmutatjuk, hogyan érdemes párosítani a különféle spanyol gineket és tonikokat annak érdekében, hogy a lehető legfinomabb legyen a végeredmény.
🍸Ollé, ollé, avagy spanyol ginhez spanyol sonka 👉 Egy korty spanyol gin, egy falat spanyol sonka…és kész is a kulináris mennybemenetel.
🍸Fahéjrúdtól búzavirágig 👉 Beavatunk a legjobb gin fűszerek kiválasztásának kulisszatitkaiba.
🍸Egy kis gin történelem 👉 A száraz tények helyett sok-sok kóstolással tesszük felejthetetlenné az estét.
🍸Édes lezárás 👉 A spanyol gintalankodást egy desszert koktéllal koronázzuk meg, amit közösen készítünk el.
Miért éri meg eljönni?
ÉLMÉNY 👉 A gin kóstoló közben a fülig érő mosoly garantált. Sőt, esélyes, hogy a jókedved a következő munkanapot is bearanyozza!
KIVÁLÓ SPANYOL GINEK 👉 5 prémium kategóriás gint kóstolunk, a kulináris kalandozást pedig különleges sonkákkal tesszük még kívánatosabbá.
MEGLEPETÉS 👉 Megajándékozunk egy ginfűszerrel és egy gin tonik kisokossal, hogy otthon tovább tökéletesíthesd a G&T készítés technikáját.
ÉLETRE SZÓLÓ TUDÁS 👉 Az interaktív kóstolás közben játszva tanulhatod meg mindazt, amit a G&T-ról tudni szeretnél.
JÓ TÁRSASÁG 👉 Ismerj meg hozzád hasonló gin imádókat, és szerezz új barátokat.
300 GIN 👉 A workshop után az exkluzív gin tonik bárban folytatódhat az este, ahol 300 gin közül választhatod ki az aznapi kedvencedet.

🏆A gin kóstoló sztárjai🏆
🍸Akkemist gin
🍸Gin Mare gin
🍸Cubical Mango gin
🍸Ginraw Gastronomic Gin
🍸Larios 12 gin

A workshop részletes programja
1. Megünnepeljük az érkezésedet egy welcome drinkkel, majd körbevezetünk a Secret Roomban, ahol a workshopot tartjuk.
2. Bemutatjuk a felsorolt ginek történetét, és meg is kóstoljuk az italokat, tisztán és gin tonikként is.
3. Megmutatjuk, mi a különbség a kommersz és a prémium kategóriás kraft tonikok között.
4. Megtanítjuk, hogyan válassz poharat a különféle G&T-hoz, illetve azt is, miért nem mindegy, milyen jég kerül a koktélba.
5. Megismertetjük veled a legfontosabb gin fűszereket. A kedvenceddel pedig Te is elkészítheted saját gin tonikodat.
Gyere egyedül vagy barátokkal, igazi GINnadratta várható!
❗Praktikus infók❗
A gin kóstoló létszáma limitált, hiszen csak így tudjuk biztosítani a kifogástalan minőséget. Ha szeretnéd bebiztosítani a helyedet, jelentkezz minél hamarabb az alábbi elérhetőségek valamelyikén. (A jelentkezéseket a befizetés sorrendjében rögzítjük.)
📧 info@gintasting.hu
☎+36 30 407 3589
🎯 Helyszín: IX. kerület, Erkel utca 13/A, Secret Library
Időpont: 2024.02.29. 18.00 – kb. 21.00
A program teljes ára 19.950 Ft/fő, amelyet a jelentkezést követően tudsz kiegyenlíteni. (A bankszámlaszámunkat emailben küldjük el neked.)
Személyesen vennéd meg* a jegyet? Ugorj be hozzánk!
📮Bols Mixer Akadémia IX. kerület, Erkel utca 13/A
*csak készpénzfizetés lehetséges
További információ:
www.gintasting.hu

https://www.facebook.com/events/230501636408537/

more

Mikor?

(Csütörtök) 6:00 DU - 6:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.