Szexuális Blokkok Oldása és Felszabadítása - Előadás

19jan.7:00 DU9:00 DUSzexuális Blokkok Oldása és Felszabadítása - Előadás

Mi ez?

AZ ORGAZMUS MŰVÉSZETE – KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KEDVEZMÉNYES KÖNYVVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG A HELYSZÍNEN 18.30-TÓL! RÉSZLETEKHEZ GÖRGESS LEFELÉ.

Életünk során sokszor észrevétlenül szenvedünk el traumákat a szexualitásunk terén. A közvetlen környezetünk negatív hatásai, az öntudatlanul működtetett dinamikáink: a minket érő elvárások, ítéletek, érzelmi-fizikai bántások, bántalmazások következményei elraktározódnak a rendszerünkben, és a félelem, neheztelés, valamint a szégyen és bűntudat blokkokként tárolódnak testünk emlékezetében.

Ezek a traumák, és a környezeti nyomás által kialakult stressz gátolja a szexuális energiák kiterjedését, szabad áramlását – kezdetben fájdalmat, túlérzékenységet vagy érzéketlenséget, végül potenciazavart, orgazmusképtelenséget, merevedési zavart okozva a rendszerünkben. Súlyosabb esetben a hosszú távon fenntartott negatív körülmények hatására ezek komolyabb fizikai tünetekhez, betegségekhez is vezethetnek.

Ez az előadás betekintést nyújt abba, hogy hogyan tudjuk felismerni a múltunkban elszenvedett szexualitásunkhoz fűződő traumáinkat, érzelmi-energetikai blokkjainkat. Azokat az elakadásokat, amelyek gátolják az erotikus potenciálunk megjelenését a gyönyörszervekben és a teljes testben.

Rávilágít arra is, hogy hogyan tudjuk ezeket a sebeket begyógyítani, és felszabadítva szexualitásunk és orgazmikus kapacitásunk – megvédeni magunkat a további érzelmi, lelki vagy fizikai abúzustól.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA…
– szenvedtél el szexuális abúzust, de nem dolgoztad meg azt testalapú módszerekkel
– szeretnél fényt deríteni a rejtett szexuális traumáidra, a tested felszabadultságát gátló blokkokra
– szeretnéd megérteni a trauma működését és a traumaállapotok feloldását
– ha szeretnél egyszerű eszközöket és módszereket arra vonatkozóan, hogyan lehet hozzáférni a blokkjaidhoz, és átírni a mögötte meghúzódó korlátozó mintát
– ha úgy érzed, hogy eszköztelen vagy a partnered gátlásaival, szexuális önbizalomhiányával vagy működésképtelenségével kapcsolatban

ELŐADÓ
Kékes Réka – szomatikus szexológus, a Szexpozitív Egyesület alapítója és elnöke

HOZZÁJÁRULÁS
Hozzájárulás: 7000 ft
Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 év kor alatt ingyenes.

JEGYVÁSÁRLÁS
Az előadáson való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött.

https://kekesreka.com/program/szexualis-blokkok-oldasa-es-felszabaditasa-eloadas/

KAPCSOLAT
kekesreka.com/kapcsolat

AZ ELŐADÓRÓL
Kékes Réka szomatikus szexológus, Az Orgazmus Művészete című könyv írója és az orgazmikus önfelszabadítás elkötelezett képviselője. A magyar Szexpozitív Egyesület alapítója és aktivistája, melynek célja a szexpozitív életszemlélet képviselete és terjesztése, valamint a szomatikus szexológusok és erotikus masszőrök szakmai összefogásának elősegítése. A Rituii szellemiségének és életfilozófiájának képviselője, vezetője és egyedülálló szexuális, érzékébresztő eszközeinek kreatív fejlesztője és ötletadója. Online és élő szexuális önismereti programjaival, szakmai képzéseivel a minőségi szexualitás és erotikus újkultúra megteremtését tette lehetővé mások számára.

BŐVEBBEN
kekesreka.com/rolam

EGYÉB INFORMÁCIÓK
A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG!
Az előadás előtt és után lehetőség van Az Orgazmus Művészete könyv megvásárlására kedvezményes áron, mely elérhető az előadás helyszínén 18.30-19.00 óráig, valamint 21.00-21.30 óráig.

https://kekesreka.com/az-orgazmus-muveszete-szex-konyv/

https://www.facebook.com/events/1050332549707542/

more

Mikor?

(Péntek) 7:00 DU - 9:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.