SZTE Kihelyezett Nyílt Nap - Békéscsaba

16dec10:00 DE2:00 DUSZTE Kihelyezett Nyílt Nap - Békéscsaba

Mi ez?

👨‍🏫 A békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ ad otthont 2023. december 16-án, 10:00 és 14:00 óra között a Szegedi Tudományegyetem kihelyezett nyílt napjának.

https://u-szeged.hu/kihelyezett-nyilt-nap-bekescsaba

➡️ Az eseményen bemutatkozik az egyetem 12 kara és Tanárképző Központja is. A felvételizők, szüleik és tanáraik első kézből kaphatnak információt a legfontosabb tudnivalókról.

ℹ️ A kihelyezett nyílt nap azonban nem csak a leendő hallgatóknak szól, hanem a középiskolai vezetőknek, osztályfőnököknek, pályaválasztási tanácsadóknak és minden látogatónak igyekszik majd lehetővé tenni az egyetemi képzésekre vonatkozó, részletes információk átadását a képzési kiállításon.

🎓Az intézmény 13 képzési területen, több mint 550 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton. Komplex módon igyekszik átadni a tudást, legyen szó magyar vagy idegen nyelvű, alap-, mester-, osztatlan, vagy doktori képzésekről, felsőoktatási szakképzésekről, vagy szakirányú továbbképzésekről. Emellett nagy hangsúlyt fektet a tehetségkutatásra, a sportra, a művészetekre és a kikapcsolódásra.

🌟Az esemény ingyenesen látogatható, ám azok, akik részvételi szándékukat előre jelzik, akár SZTE-s ajándékcsomagokban is részesülhetnek a helyszínen.

https://www.facebook.com/events/165520953252119/

more

Mikor?

(Szombat) 10:00 DE - 2:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.