Tárgymanipulációs workshop a Sawdust Symphony alkotóival

25feb.4:00 DU4:00 DUTárgymanipulációs workshop a Sawdust Symphony alkotóival

Mi ez?

A workshop angol nyelven zajlik.

A hétköznapi tárgyakat új életre hívjuk. A workshop során mindennapinak tűnő tárgyakkal dolgozunk, és azok mozgását, mozgathatóságát, zsonglőr-képességét kutatjuk. Kiragadjuk őket a megszokott kontextusból, és az újcirkuszi alapszókincs megismerésén keresztül szekvenciákat hozunk létre velük.

A Sawdust Symphony (Fűrészpor-szimfónia) előadásunk alkotófolyamatának elején barkácsáruházakban, műhelyekben, padlásokon időztünk. Újabb és újabb anyagok után kutattunk a „faipari univerzumban”, amik később fontos inspirációt és eszköztárat jelentettek. Ezért is szeretnénk megosztani ezeket a tapasztalatainkat a résztvevőkkel.

Amennyiben jelentkezel, kérjük, hozz magaddal egy vagy több tárgyat, amivel szívesen kísérleteznél a kétórás workshop során. A saját biztonságod, a többek biztonsága és a tárgyak biztonsága érdekében viszont olyan tárgyat/tárgyakat hozz, amelyek nem törnek, és nem tesznek kárt semmiben és senkiben.
(David Eisele, Kolja Huneck, Michael Zandl)

Kiknek szól a workshop?
A workshopon való részvételnek nem feltétele szakmai előképzettség, és bárki számára nyitott, azonban különösen izgalmas lehet artistáknak, cirkuszművészeknek, bábművészeknek, táncosoknak.

https://www.facebook.com/events/1113444216317774/

more

Mikor?

(Vasárnap) 4:00 DU - 4:00 DU(GMT+01:00)

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.