TAZE TSE alapképzés első nyílt óra Budapesten

04dec4:00 DU4:00 DUTAZE TSE alapképzés első nyílt óra Budapesten

Mi ez?

Kedves Követőink!

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy kérésetekre a TAZE TSE új helyszínen, a Táncosok Klubjában indít csoport részére alapképzést! A kurzust Gombár Emese táncpedagógus vezeti, aki garantálja a szórakoztató és tanulságos órákat. Jöhetsz párral vagy pár nélkül is. Kötöttség nélkül bárki kipróbálhatja!

📅 Első Nyílt Óra: December 4., Hétfő, 16:00 óra.
📍 Helyszín: Táncosok Klubja – Kis terem, Budapest, Reitter Ferenc utca 27.

Az órára szeretettel várunk minden 6-18 éves korig terjedő gyerek és junior táncos tehetséget! Az oktatott táncstílusok között szerepelnek a latinamerikai és standard táncok, így garantáltan mindenki megtalálja a saját stílusát. Jöhetsz párral, vagy pár nélkül is. Kötöttség nélkül bárki kipróbálhatja az órát szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az órára való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük, küldd el neved és telefonszámodat a taze@taze.hu e-mail címre. Az első óra ingyenes, tehát gyere el, és próbáld ki, milyen szórakoztató tud lenni a TAZE TSE táncos közösségében az óra!

Ne felejts el hozni magaddal a kényelmes edzőruhádat és váltócipődet. A helyszínen pedig keress minket, Gombár Emesét és a TAZE TSE csapatát, akik örömmel várnak minden új és lelkes táncost!

Gyere el, és csatlakozz hozzánk a tánc varázslatos világában!

Szervező: TAZE TSE
Info: 06-30-300-6073

https://www.facebook.com/events/302380366047211/

more

Mikor?

(Hétfő) 4:00 DU - 4:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.