Téli utazás a fáraók földjére

15márc.(márc. 15)1:00 DU19(márc. 19)4:00 DUTéli utazás a fáraók földjére

Mi ez?

Időpont: 2024. március 15-19.

PROGRAM:

1. nap: Elutazás Kairóba az EgyptAir menetrendszerinti járatával. Érkezés Kairóba a késő esti órákban. Szállás,vacsora.

2. nap: Reggeli után, Gizai piramisok, Szfinx, Völgy-templom, Egyiptomi Civilizációk Múzeuma, parfüméria. Vacsora.

3. nap: Kora reggel utazás az EgyptAir menetrendszerinti járatával Luxorba. Királynék völgye, Királyok Völgye, Memnon kolosszusok, Luxori templom. Vacsora

4. nap: Reggeli után, az esnai Khnum templom, Medinet Habu, Ramesszeum, Karnaki templom, Luxori bazár. Vacsora.

5. nap: Reggeli után utazás haza az EgyptAir menetrendszerinti járataival. Érkezés a délutáni órákban Budapest Liszt Ferenc repülőterére.

Szállás: Kairóban: Oasis Hotel Pyramids 4*. A gízai piramisoktól 5 km-re található kiváló hotel, szabadtéri medencével, fitneszközponttal és Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit. Minden szállás légkondicionált, műholdas TV-vel, valamint hajszárítóval ellátott, fürdőszobával rendelkezik. A szobákból a kertre nyílik kilátás. A vendégek a reggelit a szobájukban vagy az étteremben is elfogyaszthatják. Szobaszerviz éjjel-nappal rendelkezésre áll. A vendégek használhatják a teniszpályát, vagy a wellnessrészlegben lazíthatnak.

Luxorban: Aracan Eatabe Luxor Hotel 4*. Közvetlenül a város központjában, a Nílusra néz, árnyas kertek között, egy félhold alakú medence mellett. Tágas és természetesen világos szobái, mindegyik a Nílusra vagy a kertekre néz. Tökéletes hely Luxor és Karnak mesés helyszíneinek meglátogatásához. A hotel a Crocodile Bazár közelében helyezkedik el. A vezeték nélküli internet ingyen elèrhető itt: a szobákban

Az utazás ára: 1500 USD (az ár nem tartalmazza a vízum díját, mely 25 USD, és a biztosítás díját, mely egyénileg köthető. Ezeken kívül minden egyebet igen. 4 db repülőjegyet, az összes transzfert, szállást a megadott szállodákban, félpanziós ellátást – reggeli-vacsora – , belépőket, idegenvezetést.)

A túra megfelelő létszám esetén indul (20 fő)! Ezért kérjük mielőbb jelezze részvételi szándékát a megadott telefonszámon!

A túrát ARADI LAJOS kutató vezeti

Jelentkezés további információ: Két Hollós könyvesbolt +36 1 630-9043

https://www.facebook.com/events/816219476963446/

more

Mikor?

15 (Péntek) 1:00 DU - 19 (Kedd) 4:00 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.