The Sherlocks | Budapest 2023

27nov7:30 DU10:30 DUThe Sherlocks | Budapest 2023

Mi ez?

The Sherlocks – a jövő indie-rock sztárcsapata a Dürer Kertben.

A The Sherlocks az elmúlt években az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb zenekarává vált. A yorkshire-i testvérek, Kiaran és Brandon Crook által alapított csapat hihetetlen türelemmel, lelkesedéssel és hűséges rajongói táborral lépkedett végig a puboktól a teltházas koncertekig, hogy most olyan előadók előtt mozgassák meg a stadionok közönségét, mint Liam Gallagher, a Kings of Leon, a Kaiser Chief vagy éppen a The Libertines.

A brit csapat augusztusban jelenteti meg új albumát, amellyel ősszel útra is kel, így még frisseben kaphatjuk el őket november 27-én, a Dürer Kertben.

_____________________________________

The Sherlocks – the future’s indie-rock hit at Dürer Kert.

The Sherlocks have become one of the UK’s most exciting bands in recent years. Founded by Yorkshire brothers Kiaran and Brandon Crook, the group has moved from pubs to sold-out shows with incredible patience, enthusiasm and a loyal fanbase, to now play for stadium audiences as a guest of acts such as Liam Gallagher, Kings of Leon, Kaiser Chief and The Libertines.

The British group will release their new album in August and hit the road in the autumn, so you can catch them fresh at Dürer Kert on 27th November.

https://www.facebook.com/events/767082408394487/

more

Mikor?

(Hétfő) 7:30 DU - 10:30 DU

Hol?

Login required to see the information Login

Comments are closed.